Steekwoord archief: kookboek

  • Vis uit blik

    Koken met vis uit blik

    1

    Seafood chef en auteur Bart van Olphen presenteerde vrijdag 15 februari zijn nieuwste boek Vis uit blik 2. Het nieuwe boek van Van Olphen is een ode aan duurzaam gevangen vis uit blik. Lees verder →

  • Koken met zeewier

    Koken met Zeewier en Zilte Groente

    Zeewierman Toine Wilke laat in ‘Koken met Zeewier en Zilte Groente’ zien wat er mogelijk is met zeewier. Zoals nasi goreng met wakame, pasta carbonara met zeespaghetti en poké bowls met zeekraal. Lees verder →

  • Zot van de Noordzee

    Kookboek ‘Zot van de Noordzee’

    Bij uitgeverij Manteau verschijnt in oktober 2017 het boek ‘Zot van de Noordzee’. Dit is een nieuw kookboek met 26 verschillende soorten vis als hoofdingrediënt. Auteur Jan Kegels tegen KW: “Ik wil daarin mijn passie doorgeven en de mensen stimuleren om meer producten uit de Noordzee te… Lees verder →

  • Kookboek ‘Gone Fishing’ gelanceerd

    Topkok Mikkel Karstad presenteerde zijn nieuwe viskookboek ‘Gone Fishing’. De presentatie werd georganiseerd door het Nederlands Visbureau in samenwerking met de uitgever van het kookboek, Aerial Media Company . Karstad, woonachtig in Kopenhagen en voor een paar dagen aanwezig in Nederland, verzorgde een kookdemonstratie met Noordzeevis… Lees verder →