Steekwoord archief: recensie

  • L.I.V.E.

    Vier de misser van de maand

    De kans dat jij geboren zou worden, was praktisch nul. Eén op de tien tot de 2.685.000ste, om precies te zijn. De kans dat je zult sterven, is honderd procent. Grote vraag is: wat doe je in de tussentijd? Lees verder →

  • Wat maak je me nu

    Wat maak je me nu?!

    Horeca-journaliste en vaste freelancer voor onze food-bladen, Bianca Roemaat, viert haar 25-jarig jubileum met een eerste boek, ‘Wat maak je me nu’. Lees verder →

  • Proef de zee

    Proef de zee

    In Proef de Zee vertellen Anne Fleur Sanders en Anya van de Wetering over hun passie: koken met zeewier met een eigentijdse inslag. Lees verder →

  • good business

    Good business

    Met Good business wil Markward van der Mieden laten zien dat goed doen en goede zaken doen, samen kunnen gaan. Sterker nog: in deze tijd zal de klant je belonen als je goed doet. Lees verder →

  • Vis uit Blik

    Vis uit Blik 2

    Na het succes van het eerste deel, brengt Bart van Olphen nu Vis uit Blik 2 uit. Bart van Olphen is een populair auteur van viskookboeken en leidt het bedrijf ‘Fish tales’. Lees verder →