Actueel

Online veiling van vriescellen

120730 veiling vriescellen

BVA-Auctions.com organiseert van 1 t/m 8 augustus de online veiling ‘vriescellen te Zutphen’. De goederen zijn afkomstig van een koel- en vrieshuis. Het aanbod bestaat onder meer uit een invriestunnel, complete vriescellen, vriesinstallaties, vriesdeuren, palletinhaak- eb inrijstellingen, heftrucks , pallethefwagen s en ‘stokvis’-dockshelters.

Op woensdag 1 augustus is er een kijkdag aan de Contrescarp 10 in Zutphen van 10.00 tot 16.00 uur. De sluiting is op woensdag 8 augustus om 18.00 uur. Voor het complete aanbod: www.bva-auctions.com/auction/index/5650.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>