Actueel

Zeeland zoekt nieuw Zeeuws Meisje

Eisma VisMag - VIS Special 05-03 - Dag van de Zeeuwse Visserij V

De missverkiezing voor een nieuw Zeeuws Meisje is op volle toeren in Zeeland. Afgelopen zaterdag op de Dag van de Zeeuwse Visserij liep Caroline Cabboort, een van de deelneemsters, rond als Zeeuws Meisje. Ze heeft als item de duurzame visvangst opgepakt. Ze verkocht samen met Rinus Smalheer in een kraam gerookte vis en poon. Op de website www.nieuwzeeuwsmeisje.nl kan een stem uitgebracht worden op een van de deelneemsters aan de missverkiezing. Als opdracht hebben ze meegekregen om iets specifiek Zeeuws uit te stralen. Daarbij is de visserij natuurlijk een mooi uitgangspunt. Op de website kan op Caroline gestemd worden. (foto Peter Roek)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *