Actueel

Ook verse vismarkt in Lauwersoog

6
121018 Zeeverse vismarkt Lauwersoog

In navolging van de Zeeverse Vismarkt in Den Oever en die in Den Helder krijgt ook Lauwersoog een verse vismarkt. Dat is het plan van Visser Vis, drie visserijbedrijven en een restaurant in Lauwersoog. Het project vindt plaats in samenwerking met de gemeente De Marne en een groep studenten van de opleiding Kust- en zeemanagement in Leeuwarden. Doel van het project is het versterken van de koppeling tussen visserij en toerisme. Het vismarkt project is onderdeel van het Kenniswerkplaats-concept; een plek waar regionale kennisinstellingen, bewoners, ondernemers en overheden samen werken aan regionale ontwikkeling. Het is bovendien voor de studenten een kans om met echte opdrachten aan de slag te gaan. (foto: Jacob van Essen)

6 reacties op “Ook verse vismarkt in Lauwersoog

 1. Jelle Ruben zegt:

  Vraag heb er nu veel over gehoord, maar wanneer komt hij? of laat ik het zo zeggen wanneer is het geopend voor het publiek?

  Met vriendelijke groet,

  Jelle Ruben

 2. Mente zegt:

  Hou het simpel met een uitstraling van heden en verleden vis 1 maar sfeer is 2 en geeft herhaling van bezoek succes.

  Mente van der Heide.

 3. Folkert zegt:

  volgens mij is dit de juiste link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *