Bio10daagse in september

7 augustus 2014

Van 18 t/m 27 september wordt de Bio10daagse gehouden. Tien dagen lang is het genieten van biologisch eten in de supermarkt, de speciaalzaak en bij de boer. Er zijn allerlei leuke acties waarbij mooie prijzen te winnen zijn en er zijn tal van aantrekkelijke aanbiedingen.

Kookliefhebbers kunnen meedoen aan de Smaakmakend kookwedstrijd, er is een spaaractie met biologische keurmerken en je kunt stemmen op je favoriete bioproduct en biowinkel. De meest inspirerende inzendingen worden beloond met biologische boodschappenpakketten t.w.v. € 50.

‘Samen eet het lekkerst’ is dit jaar het thema van de Bio10daagse. Eten is voor de meeste mensen niet iets functioneels, maar een sociale en leuke bezigheid. Ook willen steeds meer mensen weten waar hun voedsel vandaan komt en zoeken veel consumenten het contact met de producent op. Daarom staat samen koken, samen eten en bijvoorbeeld samen op de fiets naar de boer centraal. Ook het zoeken naar combinaties van producten, smaken en gerechten die goed samengaan krijgt volop aandacht tijdens de Bio10daagse.

Meer informatie op: www.bio10daagse.nl (vanaf begin september)

Altijd op de hoogte blijven?