Visgilde Kötter in Enschede overgenomen

3 december 2014

Richard Hampsink heeft Visgilde Kötter in winkelcentrum Deppenbroek in Enschede overgenomen van Wouter Braamhaar. Hampsink was voorheen vaak te zien in de vlak naast de Visgilde winkel gelegen supermarkt, waar hij vele jaren als assistent supermarkt manager werkte. De overname heeft voor de klant alleen maar voordelen, zij profiteren namelijk vanaf woensdag 10 december volop van feestaanbiedingen en een groeiend assortiment.

‘Het is een droom die nu uitkomt,’ vertelt Richard. ‘Tijdens mijn werk in de supermarkt heb ik altijd al de passie voor vers en kwaliteitsproducten gehad. Je merkt dat je met vis in de supermarkt dan toch tekort schiet en niet het optimale uit het product kan halen. De kans deed zich echter voor om deze Visgilde winkel over te nemen en die heb ik dan ook met beide handen aangepakt. Hierdoor kan ik mijn liefde voor vers helemaal benutten.’

De winkel heeft in de tijd dat Braamhaar de winkel leidde een grote en tevreden klantenkring opgebouwd. ‘Die gaan we zeker niet teleurstellen, maar alleen maar verrassen met een volledige viswinkel, aldus Hampsink.

Woensdag 10 december staat de officiële opening op de agenda. ‘Die week gaan we onze huidige klanten en klanten die nieuwsgierig zijn geworden voordelig laten kennis maken met onze winkel. Ook laten we hen dan graag proeven van een aantal van onze unieke producten.’ In de weken erna kunnen klanten advies en inspiratie opdoen voor de feestdagen.

Altijd op de hoogte blijven?