Italiaanse Kabeljauw-Rollade

4 januari 2016

Ingrediënten: 04-01-2016-Italiaanse-Kabeljauw-Rollade-150x150

  • 1000 gram Kabeljauw
  • 200 gram Bistrosaus Salsa di Nocci (08455P)
  • 150 gram Parmezaanse kaas (geraspt)
  • 150 gram Zongedroogde tomaatjes
  • Bosje verse basilicum
  • 150 gram Pancetta
  • 60 gram Bistro Kruidenolie Bruchetta (07006K)

Bereiding:

  • Snijd van de kabeljauwfilet een stukje van 150 gram.
  • Halveer de kabeljauw in de lengte
  • Beleg één deel met de Bistrosaus Salsa di Nocci, Parmezaanse kaas, twee tomaatjes en drie blaadjes basilicum.
  • Leg hier vervolgens het andere deel kabeljauw op en omwikkel met pancetta.
  • Zorg ervoor dat het pakketje strak is opgerold.
  • Marineer met de Bistro Kruidenolie.

Consument:

  • Gaar het geheel in de pan in circa 7 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

 

Altijd op de hoogte blijven?