Dorade di Nocci

12 mei 2014

Ingrediënten:

2014-10-EPos-Dorade-di-Nocci-150x150
  •    250 gr. Bistrosaus Salsa di Nocci (08455P)
  • 1000 gr. Dorade filet
  •       25 gr. Fruitige Kokosmix (02123K)
  •           8      Plakjes Citroen
  •      15  gr. Peterselie
  •           1      Ovenschaaltje

Bereiding:

  • Kruid de dorade met de Fruitige Kokosmix
  • Leg de gekruide dorade in het ovenschaaltje
  • Beleg de bovenkant van de dorade met de Bistrosaus Salsa di Nocci
  • Garneer de bovenkant met schijfjes citroen en fijngesneden peterselie

Consument:

Gaar het geheel in een voorverwarmde oven van 170°C gedurende 12 minuten.

Het recept is afkomstig van Epos

     

Altijd op de hoogte blijven?