Samenstelling:
- 1000 gram Koolvisfilet
- 25 gram Fruitige Kokosmix (02123K)
- 300 gram Wokgroente
- 8 Puntpaprika’s rood
- 500 gram Maaltijdsaus India (08969K)
- Verse peterselie
Bereiding:
- Snijd de koolvisfilet in mooie blokjes en kruid deze met de Fruitige Kokosmix.
- Pocheer de vis op 70ºC 100% vocht met een kerntemperatuur van 63ºC in de combi steamer.
- Blancheer de wokgroente.
- Meng de gegaarde vis en de wokgroente door de Maaltijdsaus India.
- Snijd de puntpaprika’s doormidden en haal de zaadlijsten eruit.
- Vul de puntpaprika’s met de vulling.
- Garneer met fijngesneden peterselie.
Consument:
Verwarm het geheel in een voorverwarmde oven van 170°C in circa 13 minuten.
Dit recept is afkomstig van Epos.