Gevulde Puntpaprika’s Koolvis

30 januari 2015

Samenstelling:

  •       1000 gram   Koolvisfilet
  •            25 gram   Fruitige Kokosmix (02123K)
  •         300 gram   Wokgroente
  •               8            Puntpaprika’s rood
  •         500 gram   Maaltijdsaus India (08969K)
  •                              Verse peterselie

Bereiding:

  • Snijd de koolvisfilet in mooie blokjes en kruid deze met de Fruitige Kokosmix.
  • Pocheer de vis op 70ºC 100% vocht met een kerntemperatuur van 63ºC in de combi steamer.
  • Blancheer de wokgroente.
  • Meng de gegaarde vis en de wokgroente door de Maaltijdsaus India.
  • Snijd de puntpaprika’s doormidden en haal de zaadlijsten eruit.
  • Vul de puntpaprika’s met de vulling.
  • Garneer met fijngesneden peterselie.

Consument:

Verwarm het geheel in een voorverwarmde oven van 170°C in circa 13 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

 

Altijd op de hoogte blijven?