Kabeljauw in India

9 november 2015

Samenstelling:

  • 1000 gram Kabeljauw
  • 500 gram Maaltijdsaus India (08969K)
  • 80 gram Bistro Kruidenolie Fris en Fruitig (07123K)
  • 500 gram Gekruide Rijst (09090K)
  • 500 gram Wokgroente
  • Ovenbakje
  • 1 bosje verse peterselie

Bereiding:

  • Giet 2 liter water in een platte bak en doe hier de gekruide rijst bij.
  • Gaar de rijst in de steamer met 100% vocht op 100°C in circa 35 minuten.
  • Blancheer de wokgroente en laat deze goed uitlekken.
  • Marineer de kabeljauw met de Bistro Kruidenolie.
  • Schenk een laagje Maaltijdsaus in een ovenschaaltje.
  • Leg hierop de afgekoelde gekruide rijst, vervolgens de wokgroente.
  • Leg de gemarineerde kabeljauw bovenop en garneer met fijngesneden peterselie.

Consument:

  • Gaar het gerecht in een voorverwarmde oven van 180°C in circa 15 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

 

Altijd op de hoogte blijven?