Samenstelling:
- 1000 gram Kabeljauw
- 500 gram Maaltijdsaus India (08969K)
- 80 gram Bistro Kruidenolie Fris en Fruitig (07123K)
- 500 gram Gekruide Rijst (09090K)
- 500 gram Wokgroente
- Ovenbakje
- 1 bosje verse peterselie
Bereiding:
- Giet 2 liter water in een platte bak en doe hier de gekruide rijst bij.
- Gaar de rijst in de steamer met 100% vocht op 100°C in circa 35 minuten.
- Blancheer de wokgroente en laat deze goed uitlekken.
- Marineer de kabeljauw met de Bistro Kruidenolie.
- Schenk een laagje Maaltijdsaus in een ovenschaaltje.
- Leg hierop de afgekoelde gekruide rijst, vervolgens de wokgroente.
- Leg de gemarineerde kabeljauw bovenop en garneer met fijngesneden peterselie.
Consument:
- Gaar het gerecht in een voorverwarmde oven van 180°C in circa 15 minuten.
Dit recept is afkomstig van Epos.