Lasagna di Sardina

3 augustus 2015

Samenstelling: 2015-16-Lasagna-di-Sardina-EPOS-150x150

  • 1000 gram Gezouten sardientjes (zonder stuur)
  •   300 gram Italiaanse saus (08081K)
  •   500 gram Wokgroente
  •   1 pak Lasagnevellen
  •   200 gram Geraspte kaas
  •   Lasagneschaaltjes

Bereiding:

  • Blancheer de wokgroente.
  • Giet een laagje Italiaanse saus in het lasagneschaaltje
  • Leg hier achtereenvolgens de wokgroente, de sardientjes en de lasagnevellen op.
  • Herhaal dit nogmaals tot het schaaltje gevuld is, eindig met een laagje Italiaanse saus.
  • Garneer het geheel met geraspte kaas.

Consument:

  • Gaar de lasagna in een voorverwarmde oven op 180ºC in circa 40 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

 

Altijd op de hoogte blijven?