Meesterlijke Japanse kabeljauw

10 november 2014

Samenstelling:

  • 1000 gram Kabeljauwfilet
  •     60 gram Meesterlijke Kruidenolie Picasso Bruin (07955DS)
  •   350 gram Japanse wokgroente
  •   350 gram Peppaco Smoorsaus (08132K)
  •   Bosui
  •   Rode paprika
  •   Aluminium braadsleetje

Bereiding:

  • Snijd mooie blokjes van de kabeljauwfilet en marineer deze met de Meesterlijke Kruidenolie Picasso Bruin.
  • Blancheer de wokgroente en meng deze met de Peppaco Smoorsaus.
  • Meng de gemarineerde kabeljauwfilet met de groenten en vul de braadsleetjes.
  • Garneer het geheel met fijngesneden bosui en blokjes rode paprika.
 

Consument:

  • Gaar de kabeljauw in een voorverwarmde oven van 170°C in circa 12-15 minuten.

Altijd op de hoogte blijven?