Surf & Turf pasteitje

22 december 2014

Samenstelling:

  • 1000  gram   Kalfsgehakt
  •   200  gram  Cocktailgarnalen
  •     25  gram  Beefsteakkruiden (02011K)
  •     10 stuks   Ragoutbakjes
  •     Hollandse garnalen
  •     Verse peterselie

Bereiding:

  • Snijd de cocktailgarnalen in grove stukjes.
  • Meng het kalfsgehakt met 25 gram Beefsteakkruiden en de gesneden cocktailgarnalen.
  • Maak van het mengsel balletjes van ongeveer 90-100 gram.
  • Snijd de kapjes uit de ragoutbakjes en vul de bakjes met het gehaktmengsel.
  • Garneer de ragoutbakjes met wat Hollandse garnalen en fijngesneden peterselie.

Consument:

  • Gaar het geheel in een voorverwarmde oven van 150ºC in circa 25 minuten.

Tip: Verkoop bij dit gerecht een bakje Witte Wijnsaus (08197K).

Dit recept is afkomstig van Epos.

Altijd op de hoogte blijven?