Nieuws

Nieuwe uitgever voor Vismagazine

Per 1 januari heeft VIS een nieuwe uitgever: Vakbladen.com B.V. uit Zwolle. Eigenaar Rik Stuivenberg nam VIS eind vorig jaar over van Eisma Business Media uit Leeuwarden. De gehele redactie en het salesteam gaan mee over naar Vakbladen.com. Naast Vismagazine en de Vis Specials werden ook de titels Vlees+, Bakkers in Bedrijf, IJS!, EVMI, Professionele fotografie, Stitch & Print International en Plattelandspost overgenomen van Eisma Business Media.

Continueren
Stuivenberg is tevens eigenaar van Publish Impulse Group. In die hoedanigheid werkte hij al langere tijd samen met Eisma Business Media. De nieuw aangekochte titels worden onderdeel van de Publish Impulse Group. De nieuwe uitgever wil de titels continueren en versterken. De feitelijke transitie van Eisma Business Media naar Vakbladen.com zal in het 1e kwartaal van 2016 zijn beslag krijgen.

Meer informatie: Vakbladen.com Magazines

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *