Edities

Vismagazine 2 | maart 2021

Vismagazine 2 | maart 2021

De thema's van dit nummer van Vismagazine zijn zalm en verpakken. Met onder andere Gevolgen Brexit-deal, Skrei verliest MSC-keurmerk en Slow gerookte zalm.

Vismagazine 1 | januari 2021

Vismagazine 1 | januari 2021

De thema's van dit nummer van Vismagazine zijn witvis en frituren. Met onder andere Kabeljauw favoriet voor kibbeling, Zeeuwse visser Marcel van de Kreeke, Stokvisspecialist Herman Smit & Zoon en Tips voor online verkoop.

Vismagazine 9 | december 2020

Vismagazine 9 | december 2020

De thema's van dit nummer van Vis zijn trends en zakelijke dienstverlening. Met onder andere De trends van 2021, garnaleninkoper Carlos Sterk, Vishandel Simonis en Vooruitblik op visserij in 2021.

Vismagazine 8 | november 2020

Vismagazine 8 | november 2020

De thema's voor dit nummer van Vismagazine zijn kweekvis en foodservice. Met onder andere: Jacques Hermus, Energiezuinig vissen, Zes vraagstukken over kweekvis, Voorbereiding op feestdagen en Topdrukte in coronatijd.

Verpakkingsspecial 2020

Verpakkingsspecial 2020

Dit is de Verpakkingsspecial 2020. Met onder andere: Een interview met Chris Heijnes, 'trends in het onderwerp van verpakken' en 'broodzakken in de strijd tegen eenmalig plastic'.

Vismagazine 7 | september 2020

Vismagazine 7 | september 2020

Dit nummer van Vismagazine heeft de thema's schaal- en schelpdieren en innovaties. Met onder andere Viszaken kiezen voor duurzame vis, De ambities van World of Oysters, Zeegevroren versus verse vis en Vissers lanceren streekmerk Wiedenvis.

Vismagazine 6 | augustus 2020

Vismagazine 6 | augustus 2020

De thema's van dit nummer zijn mosselen en smaakmakers. Met onder andere Mosselbanken temperen zandhonger, Vistaria De Fontein in Westkapelle, Urker Vishandel Schinken,Houtgestookt grillen en de Rondvraag staat in het teken van smaakmakers.

Vismagazine 5 | juni 2020

Vismagazine 5 | juni 2020

In deze editie Haringkoningin Anneke Ouwehand‘Haring snijden kan mooier, beter en sneller.’ Nieuwe koers Enkhuizer viswinkelFamilie Vis wil jong en oud bedienen. Limburgse haringkampioen MolenaarVolendamse vishandel succesvol in zuiden. Hollandse Nieuwe Stijl‘Benader haring als basisingrediënt.’ Van haringkar tot rvs snijmeubelLaat...

Vismagazine 4 | mei 2020

Vismagazine 4 | mei 2020

In deze editie Supermarktsector staat op z’n kop Slagers profiteren het meest van coronacrisis. Virtuele voorjaarsbeurs VismagazineFabrikanten over productintroducties 2020. Nederlanders met visfabriek in Gambia'We voldoen aan de EU-richtlijnen’. Meer Noordzeevis op het bord Organisaties voeden consument met recepten. Nadruk op efficiënte...

Viswijzer 2020

Viswijzer 2020

Wie Wat Waar? De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector. Inhoud Voorwoord en colofon Beursagenda Organisaties in de visbranche Organisaties in de vissector Visfederatie Visafslagen Overige organisaties Een duurzame visbranche Keurmerken Duurzaam van boot tot bord Cijfers, subsidie, scholing Subsidies en fondsen...

Vismagazine 1 | januari 2020
Vismagazine 1 | januari 2020

De thema's van dit nummer van Vismagazine zijn witvis en frituren.

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Digitaal magazine
Digitaal magazine

Lees nu Vismagazine 7 online als digitaal magazine.

Lees verder
Viswijzer 2020
Viswijzer 2020

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Training VITAL allergenen web-based

18 maart 2021

Lees meer

Cursus allergenen management web-based

30 maart 2021

Lees meer

Training VITAL allergenen web-based

13 april 2021

Lees meer

Video Vis