Edities

Vismagazine 9 | December 2019

Vismagazine 9 | December 2019

In deze editie Dit zijn de trends in 2020Gezond, vegan, online en de wereldkeuken. Jaarlijkse conferentie Visfederatie‘De enige mogelijkheid tot groei ligt in zee’. Visserij-educatiecentrum in ZwedenDraagvlak creëren bij jongeren. MSC-certificering is best eenvoudigJan van Keulen dedicated voor de visspecialist. Reinita en Niels van...

Vismagazine 8 - november 2019

Vismagazine 8 - november 2019

In deze editie Michel Driessen, CEO van Verstegen:‘Nooit tornen aan de kwaliteit van onze kruiden’ China bedreiging voor visserij GambiaStudente Journalistiek doet onderzoek Pierre Jansen van Visgilde Dieren:‘Klanten willen je gezicht zien’ Johnny Plat heeft winkel en wagen‘Ondernemen zit in mijn bloed’ Visbeurs...

Vismagazine 7 - Oktober 2019

Vismagazine 7 - Oktober 2019

In deze editie: Beurskatern Spakenburgse Visbeurs  Opening oesterseizoen Rivierkreeft: exoot uit de sloot Noordzeevis uit Goeree gelanceerd Ambulante vishandel De Vishut Vismeel uit kippenveren Monomaterialen van VanderWindt Verpakking En de rubrieken: In Beeld Nieuws uit de branche Column Johan Nooitgedagt Nederlands Visbureau VNV-nieuws Wetgeving...

Vismagazine 6-2019

Vismagazine 6-2019

Boris Johnson wil visserij revitaliseren na Brexit Vroege opening bodemmosselseizoen Finalisten Haringtest 2019 bekend Bart Schreuter van Bartjes Vis Almelo Jos Geerts zet wagen bij supermarkt Peter Tol beste op Nationale Haringpartij Verrassend veelzijdig Haringdiner Vis terug op IJsselfestival Zutphen Ben the Spiceman creatief met kruiden Meetbare...

Vismagazine 5-2019

Vismagazine 5-2019

Algen doden miljoenen kweekzalmen 142.000 euro voor meischol Mosselkweker Jos Steketee over zijn vak 40.000 pootalen uitgezet De smaak van Waddenpaling Marcel van den Hoven, Zeevishandel La Mer Verslag lezingen Seafood Expo Global 5.000 kilometer op zoek naar kreeft Maak van je nieuwsbrief een bestseller BBQ om je vingers bij af te likken En de rubrieken:...

Vismagazine 4-2019

Vismagazine 4-2019

Interview Karel van den Heuvel Visserijcijfers 2018: Minder platvis aangevoerd Maatjesseizoen: reuring en spanning Kees Hartevelt Vis: droom komt uit De Haringkoning op het Rijswijkseplein Bijzondere bereidingen van vis op de barbecue De wereldvisbranche op SEG Brussel Met Anko op reis naar grote beurzen Seafood Processing Global Brussel weer groter...

Vismagazine 3-2019

Vismagazine 3-2019

Brexit, Pulsban en Windmolenparken - Leven tussen hoop en vrees Skrei moet juridisch beschermd 2 miljoen glasaaltjes in Markermeer Consument wil verantwoorde vis Vishandel De Marlijn in Renesse VIP-event: vers, inspirerend en actief VIP-event: vol workshopprogramma Voorbeschouwing Seafood Expo Een wereld te winnen op bbq-gebied VÅRLAKS: All natural...

Viswijzer 2019

Viswijzer 2019

Voorwoord en colofon Beursagenda Organisaties in de visbranche Organisaties in de vissectorVisfederatieVisafslagenOverige organisaties Een duurzame visbranche KeurmerkenDuurzaam van boot tot bord Cijfers, subsidie, scholing Subsidies en fondsenOpleidingen Rubrieken Bedrijfsartikelen, overige producten en dienstverleningLeveranciers van vis en visproductenLeveranciersregister...

Vismagazine 2-2019

Vismagazine 2-2019

Afval vissen op de Waddenzee Verbetering visverwerking aan boord Glasaal blijkt smokkelwaar Visdetaillisten in de lift op Scheveningen Beurskatern VIP2019 Interview met spreker Carin Frijters Beursplattegrond Exposantenlijst Programma workshops Arie Schot opent Visgilde De Zeeland Palingrokerij Zuidvenne: Vis roken is van alle leeftijden Restaurant...

Vismagazine 1-2019

Vismagazine 1-2019

Hoog snackgehalte op de Horecava Visserijbioloog Dolf Boddeke Camerasysteem voor garnalen Herstructurering Schotse visafslag afgerond Vishandel Krol op markt Den Bosch Trends in apparatuur op de Horecava Bruinisser visser heeft eigen vishandel Pas op voor Cybercrime Optimisme bij Dupan Visbureau: ‘We moeten gezamenlijk optreden’ Volop pijlstaartinktivs...

Vismagazine 9 - december 2019
Vismagazine 9 - december 2019

Met onder andere Trends 2020, Jaarlijkse conferentie Visfederatie, VIS. Nootdorp en Gerina's Vishandel.

Bekijk de inhoud
Viswijzer 2019
Viswijzer 2019

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Open dag SVO vakopleiding food Houten

22 januari 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Nijmegen

23 januari 2020

Lees meer

Voedselveiligheid en commercieel voordeel: het kan!

23 januari 2020

Lees meer