Evenementen

Zevende editie Premier Nederlands Kampioenschap Oestersteken

Zevende editie Premier Nederlands Kampioenschap Oestersteken

Brasserie “De Vluchthaven” en Krijn Verwijs Yerseke B.V. organiseren op maandag 16 september samen het Premier Nederlands Kampioenschap Oestersteken. Deze wedstrijd vindt dit jaar voor zevende keer plaats. Het is de Nederlandse voorronde voor het wereldkampioenschap oestersteken dat op zaterdag 28 september tijdens het...

Gastvrij Rotterdam 2019

Gastvrij Rotterdam 2019

De 7e editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van maandag 23 tot en met woensdag 25 september 2019 in Rotterdam Ahoy. Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoog segment.

Vakbeurs Foodspecialiteiten

De Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten is geschikt voor zowel grote als kleinere standhouders uit binnen- en buitenland, die zich bezighouden met de verkoop van foodspecialiteiten. Naast het realiseren van omzet is de beurs ook geschikt voor het leggen van nieuwe contacten, het promoten van uw bedrijf en om kennis te maken met nieuwe ontwikkelingen en producten in deze markt.

Cursus allergenen management

Een praktijkgerichte cursus over alle aspecten van een goed allergenenmanagementsysteem. Met veel achtergrondinformatie en voorbeelden. Naast wetgeving en etikettering komen de vijf basispijlers van allergenenbeheer aan bod. Bovendien wordt VITAL toegelicht (kort), het certificatieschema SimplyOK en allergenen analyse. De cursus vindt plaats in Renswoude. 

VISSCH 2019

Het eerste weekend van oktober staat de visafslag in Scheveningen in het teken van VISSCH. Bij dit foodfestival staat de vis uit de Noordzee centraal. VISSCH 2019 vindt plaats van vrijdag 4 tot en met zondag 6 oktober.

Anuga

Anuga

Proef de toekomst is het thema van Anuga 2019, van 5 tot en met 9 oktober in Keulen. ‘s Werelds grootste beurs is een belangrijke ontmoetingsplek voor iedereen in de voedingsmiddelenindustrie. De beurs wordt elke twee jaar gehouden, in 2017 waren er 7.405 standhouders en ongeveer 165,000 bezoekers.

Visbeurs Spakenburg

De veertiende editie van de Spakenburgse Visbeurs vindt plaats op maandag 7 oktober 2019. Alle belangrijke (toe)leveranciers in de viswereld presenteren hun nieuwste producten, diensten en concepten aan visspecialisten uit heel Nederland. Het thema is dit jaar ‘Ready for the future’.

BBB Maastricht

BBB biedt een platform waar vakgenoten elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren en goede zaken met elkaar kunnen doen. Ontdek de nieuwste trends op het gebied van food, drinks, horeca producten en services.

Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen

Omschrijving: Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online. De training vindt plaats in Kasterlee.

Gulfood Manufacturing

Gulfood Manufacturing

Gulfood Manufacturing is de grootste vakbeurs voor de verwerkende voedingsmiddelen- en drankenindustrie in deze regio. De beurs wordt jaarlijks gehouden en vindt in 2019 plaats in het World Trade Centre in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) van dinsdag 29 tot en met donderdag 31 oktober.

Vismagazine 6 - augustus 2019
Viswijzer 2019
Gratis 2 nummers op proef

Bent u nog niet bekend met Vismagazine?
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang 2 gratis proefnummers.

Aanvragen
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen

7 november 2019 - 7 november 2019

Lees meer

Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen

19 november 2019 - 19 november 2019

Lees meer

Anufood China

20 november 2019 - 22 november 2019

Lees meer