Evenementen

Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen

Omschrijving: Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online. Deze training vindt plaats op in Eindhoven Airport en wordt gegeven in het Engels.

Anufood China

Anufood China

Anufood China biedt een groots netwerkplatform voor ondernemende bedrijven. De beurs biedt mogelijkheden om in contact te komen met landen die een grote behoefte aan import hebben, zoals Rusland, China en Korea. Alle facetten van de food- en drankenindustrie komen aan bod, waaronder bakkers/patisserie, brood, chocolade, dranken, vlees/vleeswaren...

Open avond SVO vakopleiding Food - Houten

Open avond SVO vakopleiding Food - Houten

Ga jij voor een toekomst in food? Kom dan op 27 november naar de open avond van SVO vakopleiding food in Houten en laat je informeren over de voltijd mbo-opleiding Generation Food en/of de BBL-opleidingen.

Cursus allergenen management

Een praktijkgerichte cursus over alle aspecten van een goed allergenenmanagementsysteem. Met veel achtergrondinformatie en voorbeelden. Naast wetgeving en etikettering komen de vijf basispijlers van allergenenbeheer aan bod. Bovendien wordt VITAL toegelicht (kort), het certificatieschema SimplyOK en allergenen analyse. De cursus vindt plaats in Beveren.

Open dag SVO vakopleiding Zwolle

Open dag SVO vakopleiding Zwolle

Ga jij voor een toekomst in food? Kom dan op 29 november naar de open dag van SVO vakopleiding food in Zwolle en laat je informeren over de voltijd mbo-opleiding Generation Food en/of de BBL-opleidingen.

Open dag SVO vakopleiding food Zwolle

Open dag SVO vakopleiding food Zwolle

Ga jij voor een toekomst in food? Kom dan op 30 november naar de open dag van SVO vakopleiding food in Zwolle en laat je informeren over de voltijd mbo-opleiding Generation Food en/of de BBL-opleidingen.

Food Ingredients 2019

Food Ingredients 2019

De Europese editie van Food Ingredients vindt dit jaar plaats van 3 tot en met 5 december in Parijs, Frankrijk. Deze grote food en voedingsbeurs heeft een beursoppervlakte van 60.000m2, met meer dan 1.800 exposanten, en trekt ruim 26.000 bezoekers aan. De beurs richt zich op horeca, food en beverage. Anko Reizen organiseert een reis naar deze internationale...

Open avond SVO vakopleiding food Rotterdam

Open avond SVO vakopleiding food Rotterdam

Ga jij voor een toekomst in food? Kom dan op 30 november naar de open avond van SVO vakopleiding food in Rotterdam en laat je informeren over de voltijd mbo-opleiding Generation Food en/of de BBL-opleidingen.

Open avond SVO vakopleiding food Rijswijk

Open avond SVO vakopleiding food Rijswijk

Ga jij voor een toekomst in food? Kom dan op 11 december naar de open avond van SVO vakopleiding food in Rijswijk en laat je informeren over de voltijd mbo-opleiding Generation Food en/of de BBL-opleidingen.

Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen

Omschrijving: Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online. Deze training wordt gegeven in Renswoude.

Vismagazine 8 -november 2019
Vismagazine 8 -november 2019

Met onder andere CEO Michiel Driessen van Verstegen, Visgilde Dieren, Vishandel J Plat en de Visbeurs 2019

Bekijk de inhoud
Viswijzer 2019
Viswijzer 2019

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Horecava 2020

13 januari 2020 - 16 januari 2020

Lees meer

Schelpdierconferentie 2020

16 januari 2020 - 17 januari 202

Lees meer

Bio-beurs 2020

22 januari 2020 - 23 januari 2020

Lees meer