Evenementen

Open dag SVO vakopleiding food Houten

Open dag SVO vakopleiding food Houten

Ga jij voor een toekomst in food? Kom dan op 22 januari naar de open dag van SVO vakopleiding food in Houten en laat je informeren over de voltijd mbo-opleiding Generation Food en/of de BBL-opleidingen.

Voedselveiligheid en commercieel voordeel: het kan!

In 2019 is wederom duidelijk geworden dat het niet voldoen aan de juiste voedselveiligheidscriteria kan leiden tot extra hoge kosten of, in het ergste geval, sluiting van je onderneming.

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Nijmegen

Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.

Open dag SVO vakopleiding food Rijswijk

Open dag SVO vakopleiding food Rijswijk

Ga jij voor een toekomst in food? Kom dan op 25 januari naar de open dag van SVO vakopleiding food in Rijswijk en laat je informeren over de voltijd mbo-opleiding Generation Food en/of de BBL-opleidingen.

Open dag SVO vakopleiding food Best

Open dag SVO vakopleiding food Best

Ga jij voor een toekomst in food? Kom dan op 25 januari naar de open dag van SVO vakopleiding food in Best en laat je informeren over de voltijd mbo-opleiding Generation Food en/of de BBL-opleidingen.

Kenniscafé VIA FIA

Kenniscafé VIA FIA

Het eerste kenniscafé VIA FIA vindt plaats op dinsdag 28 januari. De gastspreker is Iris de Vries, huisarts met een missie en vicevoorzitter van de Vereniging Arts en Leefstijl. Het onderwerp is voeding en gezondheid. Belangstellenden kunnen zich nog steeds aanmelden voor deze middag.

Save the date: HAS Food Experience 2020

Save the date: HAS Food Experience 2020

Op dinsdag 4 februari 2020 opent HAS Hogeschool voor de 12e keer haar deuren voor de HAS Food Experience.

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Kasterlee, België

Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.

Fish International 2020

Fish International 2020

Nieuwe producten, verpakkingen, duurzaamheid en dierenwelzijn in aquacultuur. Dat is een greep uit de onderwerpen die aan bod komen tijdens Fish International . Deze vakbeurs vindt van 9 tot en met 11 februari plaats in Messe Bremen. De organisatie richt zich op bezoekers uit de industrie, retail en horeca.

Cursus Voedselveiligheid en Houdbaarheid

Weinig onderwerpen liggen zo gevoelig als ons dagelijks eten. Voedselveiligheid ligt altijd onder een vergrootglas. Alle reden dus om risico’s te minimaliseren. De houdbaarheid van voedingsmiddelen speelt daarbij een belangrijke rol. In de cursus Voedselveiligheid & Houdbaarheid leer je alles over verantwoord omgaan met voedingsmiddelen.  De cursus bestaat uit 8 cursusavonden met hierin ook 4 practica.

Vismagazine 9 - december 2019
Vismagazine 9 - december 2019

Met onder andere Trends 2020, Jaarlijkse conferentie Visfederatie, VIS. Nootdorp en Gerina's Vishandel.

Bekijk de inhoud
Viswijzer 2019
Viswijzer 2019

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Cursus Productontwikkeling en Ingredienten

13 februari 2020

Lees meer

Intergastra 2020

15 februari 2020 - 19 februari 2020

Lees meer

Cursus Kennismaking met Productieprocessen

3 maart 2020

Lees meer