Evenementen

Seafood Expo Asia Reconnect 2020

Seafood Expo Asia Reconnect 2020

De Seafood Expo Asia is een event waarbij verkopers en kopers de mogelijkheid krijgen om zaken te doen met betrekking tot Aziatische winkels. De expositie is ontwikkeld door Diversified Communications, een internationaal media bedrijf die zich onderandere richten op conferenties en online communnicatie.

Horecava 2021

Horecava 2021

Horecava is dé vakbeurs voor en door professionals in de foodservice branche.

Tavola 2021

Tavola 2021

Tavola is een internationale vakbeurs voor fijne en verse voeding. De beurs wordt elke twee jaar gehouden in Kortrijk. Voorafgaand aan de beurs vindt de uitreiking van de Gouden Tavola's plaats.

Sirha 2021

Sirha 2021

Deze week vindt in Lyon de twintigste editie van de gerenommeerde vakbeurs voor de horeca en catering Sirha plaats. Iedere twee jaar trekken meer dan 200.000 foodprofessionals naar Lyon voor de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van food. Sirha vindt plaats van 23 tot en met 27 januari.

Food Technology 2021

Food Technology 2021

Mikrocentrum, kennis- en netwerkorganisatie voor de technische maakindustrie, en Alea Publishers, uitgever van het vakblad EVMI, bundelen de krachten en organiseren samen Food Technology 2021. Dit kennis- en netwerkevenement vindt plaats op 27 en 28 januari 2021 en richt zich volledig op hightech innovaties binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Seafood Expo Global

Seafood Expo Global

De 29e editie van Seafood Expo Global / Seafood Processing Global vindt plaats van 7 tot en met 9 september 2021 in Barcelona.

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Het toonaangevende gastronomische platform voor de professionele horeca biedt bezoekers een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en...

Holland Fisheries Event 2022

Holland Fisheries Event 2022

Op 7 en 8 oktober 2022 vindt de volgende fysieke editie van het Holland Fisheries Event plaats. Voor de vijfde keer in De Koningshof op Urk, waar op de beursvloer ruimte is voor meer dan 115 exposanten.

Vismagazine 8 | november 2020
Vismagazine 8 | november 2020

De thema's van dit nummer van Vismagazine zijn kweekvis en foodservice.

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Digitaal magazine
Digitaal magazine

Lees nu Vismagazine 7 online als digitaal magazine.

Lees verder
Viswijzer 2020
Viswijzer 2020

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven

Video Vis