Evenementen

Mosselboulevard Yerseke

Mosselboulevard Yerseke

Deze zomer heet Yerseke toeristen voor het eerst welkom op de Mosselboulevard. Tot en met 30 september is door het gehele visserdorp van alles te zien en te doen rondom de mossel, met op elke woensdag speciale activiteiten voor jong en oud.

Holland Fisheries Event 2020 - online beursjournaal

Holland Fisheries Event 2020 - online beursjournaal

Het Holland Fisheries Event is de vakbeurs voor de maritieme en visserijbranche en vindt dit jaar voor de 11e keer plaats.

Packaging Innovations 2020

Packaging Innovations 2020

Packaging Innovations is een marketing-evenement dat zich focust op het inbrengen van nieuwe ideeën en inzichten ten aanzien van verpakkingen. Nu de overheid de maatregelen versoepelt heeft, mag het evenement weer plaats vinden.

Seafood Expo Asia 2020

Seafood Expo Asia 2020

De Seafood Expo Asia is een event waarbij verkopers en kopers de mogelijkheid krijgen om zaken te doen met betrekking tot Aziatische winkels. De expositie is ontwikkeld door Diversified Communications, een internationaal media bedrijf die zich onderandere richten op conferenties en online communnicatie.

AgriFoodInnovation Event

De 4e editie van het AgriFood Innovation Event is een gericht bedrijfs-, technologie- en onderzoeksplatform, uniek in het samenbrengen van Europese en wereldwijde bedrijven uit de gehele supply chain van agrifood (van boer tot eindgebruiker, met klanten, producenten, retailers en onderzoekers). De locatie, Brightlands Campus Greenport Venlo, bevindt zich in een regio waar de agrofoodsector een van de meest productieve, duurzame en winstgevende ter wereld is; waar voedselinnovatie in het DNA van de ondernemers zit.

Horecava 2021

Horecava 2021

Horecava is dé vakbeurs voor en door professionals in de foodservice branche.

Sirha 2021

Sirha 2021

Deze week vindt in Lyon de twintigste editie van de gerenommeerde vakbeurs voor de horeca en catering Sirha plaats. Iedere twee jaar trekken meer dan 200.000 foodprofessionals naar Lyon voor de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van food. Sirha vindt plaats van 23 tot en met 27 januari.

Food Technology 2021

Food Technology 2021

Mikrocentrum, kennis- en netwerkorganisatie voor de technische maakindustrie, en Alea Publishers, uitgever van het vakblad EVMI, bundelen de krachten en organiseren samen Food Technology 2021. Dit kennis- en netwerkevenement vindt plaats op 27 en 28 januari 2021 en richt zich volledig op hightech innovaties binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Tavola 2021

Tavola 2021

Tavola is een internationale vakbeurs voor fijne en verse voeding. De beurs wordt elke twee jaar gehouden in Kortrijk. Voorafgaand aan de beurs vindt de uitreiking van de Gouden Tavola's plaats.

Seafood Expo Global

Seafood Expo Global

De 29e editie van Seafood Expo Global / Seafood Processing Global vindt plaats op 27 t/m 29 april 2021 in Barcelona.

Vismagazine 6 | augustus 2020
Vismagazine 6 | augustus 2020

De thema's van dit nummer van Vismagazine zijn mosselen en smaakmakers.

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2020
Hygiënespecial 2020

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Viswijzer 2020
Viswijzer 2020

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Gastvrij Rotterdam

20 september 2021 - 22 september 2021

Lees meer

Holland Fisheries Event 2022

7 oktober 2022 - 8 oktober 2022

Lees meer

Video Vis