Adverteren
Vismagazine – het vakblad over de vissector
Vismagazine is al 31 jaar hét vakblad voor elke visspecialist. Het volgt de actuele ontwikkelingen in de branche op de voet, van haven tot handel. Een must-have voor iedere ondernemer die met vis te maken heeft. Naast het vakblad verschijnt ieder jaar de Viswijzer; een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.
Bereik Vismagazine
Vakblad
• Verschijnt: 9x per jaar
• Specials: 5x per jaar (hygiënespecial, verpakkingsspecial, machinebouwspecial, slimmer werken in food)
• Oplage: 2.650
Website
• 7.000 pageviews per maand
Nieuwsbrief
• 1x per week (maandag)
• 600 abonnees
Lezersprofiel
Vismagazine is bestemd voor iedereen die professioneel vis verwerkt, verhandelt en verkoopt. Professionals in de hele sector hebben baat bij het vakblad. Visser, verkoper, leverancier en iedereen die in de keten betrokken is.
Mediakaarten
Mediakaart 2023
Mediakaart Hygiënespecial 2023
Mediakaart Verpakkingsspecial 2023
Mediakaart Machinebouw special 2023
Mediakaart Slimmer werken in food 2023
Multimediale campagne
Vismagazine biedt verschillende mogelijkheden om online en offline te adverteren. Denk hierbij aan een advertentie, branded content, online bannering of online advertorials. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk, onze media-adviseur helpt u graag met het bepalen van een passende (multimediale) campagne om uw marketingdoelstellingen te behalen.
Contact sales
Lot Vermeer
06 10 62 37 63
Stuur een e-mail
Jaarlijks organiseert EVMI (Alea Publishers) samen met Mikrocentrum het Food Technology evenement.
Food Technology
Ons voedselsysteem staat onder grote druk! Het effect van jarenlange massaconsumptie op onder meer het klimaat, grondstoffen en andere natuurlijke bronnen wordt steeds meer zichtbaar. De druk verlagen vraagt echter om een flink aantal transities. En één ding is hierbij zeker: efficiënter, effectiever, veiliger, duurzamer of zelfs geheel anders voedsel produceren is hiervoor essentieel. Maar hoe kunnen we dit realiseren?
Food Technology brengt de werelden van food, beverage en technologie bij elkaar om samen te werken aan een efficiënt en duurzaam voedselsysteem
Technologie speelt een belangrijke rol in het bereiken van een efficiënt en duurzaam voedselsysteem. Om de juiste oplossingen te vinden, is het van belang dat de food, beverage en technologiewereld elkaar jaarlijks ontmoeten om met elkaar kennis uit te wisselen en samenwerkingen te starten. Food Technology is deze ontmoetingsplek en daarom organiseren Vakblad EVMI en Mikrocentrum samen op 12 en 13 april 2023 de tweede editie in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. Zowel op de beursvloer als tijdens de lezingen en seminars ontdekt u de laatste ontwikkelingen op drie actuele hoofdthema’s:
- Voedselverwerking & machines
- Voedselveiligheid
- Food innovatie & duurzaamheid
Meer informatie: Food Technology of neem contact op met Gjelt Douma (06 46 75 14 67/e-mail)
Superaanbieding
Vismagazine Nieuwsbrief
Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.
InschrijvenVismagazine 2 | januari 2023

Het thema van dit nummer van Vismagazine is zalm. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Bekijk de inhoudSlimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verderVideo Vis