Recepten
La Fish Junky Viking Bagels
Bagels zijn hip en trendy en het is weer eens wat anders dan een pistoletje. Je kunt er eindeloos mee variëren. Epos deelt met de lezers van Vismagazine de recepten voor La Fish Junky Viking Bagels en La Fish Gravad Lax Bagels.
Maaltijdroerbak Hollandse Stijl
Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Maaltijdroerbak Hollandse Stijl.
Maaltijdroerbak Mumbai Flavor
Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Maaltijdroerbak Mumbai Flavor.
Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie
Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie.
Kabeljauwrol bruchetta style
Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Kabeljauwrol bruchetta style.
Mini visrollade met witte wijnsaus
Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Mini visrollade met witte wijnsaus.
Oosterse zalmfilet met Maaltijdsaus Ketjapsmaak en sperziebonen
Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Oosterse zalmfilet met Maaltijdsaus Ketjapsmaak en sperziebonen.
Toktok Wrap
Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor wraps met makreelfilet, surimi en toktoksaus.
Verrassingssalade
Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor deze Verrassingssalade met rivierkreeft en zalm.
Op cederhout gerookte zalmbonbons
Tomasu werkte samen met Big Green Egg. Dat leverde een aantal mooie bbq-recepten op, zoals dat van de op cederhout gerookte zalmbonbons.
Superaanbieding
Vismagazine Nieuwsbrief
Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.
InschrijvenVismagazine 9 | december 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is digitalisering. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Bekijk de inhoudSlimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verderVideo Vis