Recepten

Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Kabeljauw Verrassingspakketje

Kabeljauw Verrassingspakketje

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met het recept voor dit Kabeljauw Verrassingspakketje

Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Pasta pesto met scholfilet en gamba’s.

Oosters mosselpannetje met knoflookbrood

Oosters mosselpannetje met knoflookbrood

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor een Oosters mosselpannetje met knoflookboter.

Tongfilet met Groentespaghetti

Tongfilet met Groentespaghetti

Samenstelling: 1000 gram Tongfilet 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950) 80-100 gram Bistro Kruidenolie Valencia (07240) 1000 gram Groentespaghetti courgette geel en groen, bietjes en wortel Bereiding: Marineer de groentespaghetti met de Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen en grill deze op 250°C. Koel de groente daarna terug. Rol de...

Meesterlijke Poon pakketjes

Meesterlijke Poon pakketjes

Samenstelling 1000 gram Rode Poonfilet 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS) 100 gram Parmezaanse kaas (geschaafd) 100 gram Parmaham (plakjes) 100 gram Kastanjechampignons Basilicum Ovenschaaltje Bereiding Snijd de rode poon in stukjes van circa 100 gram en marineer met de Meesterlijke Kruidenolie. Snijd de kastanjechampignons in schijfjes....

Fruitig Tongrolletje

Fruitig Tongrolletje

Samenstelling: 1000 gram Tongfilet 100 gram Appelstukjes 100 gram Rozijnen 100 gram Gedroogde abrikozen 80 gram Meesterlijke Kruidenolie Da Vinci (07954DS) 1 bosje Peterselie Cocktailprikkers Bereiding: Snijd de in de lengte zodat er rolletjes van gemaakt kunnen worden. Leg op iedere strook gedroogde appelstukjes, fijngesneden abrikozen en rozijnen....

Meesterlijke Poon in Zuurkool

Meesterlijke Poon in Zuurkool

Samenstelling 1000 gram Rode Poon (filet) 500 gram Zuurkool (gegaard) 250 gram Kaasroomsaus (08063K) 50 gram Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS) Bosje peterselie Ovenschaaltje Bereiding Marineer circa 500 gram rode poon met 25 gram Meesterlijke Kruidenolie. Schenk onder in een ovenschaaltje 125 gram Kaasroomsaus en leg hierop 250 gram...

Mango Garnalen Salade

Mango Garnalen Salade

Samenstelling 1000 gram Hollandse Garnalen 350 gram Bistrosaus Mango Curry Chutney (08454P) 350 gram Mayonaise (08105K) 150 gram Wortel 150 gram Mango 150 gram Rode paprika Bereiding Snijd de rode paprika en de mango in kleine blokjes en de wortels in reepjes. Meng dit met de garnalen, Mayonaise en de Bistrosaus door elkaar. Consumenten Lekker op...

Thaise Garnalencurry

Thaise Garnalencurry

Samenstelling 1250 gram Thaise Groene Currysaus (80030) 1000 gram Tijgergarnalen 750 gram Wokgroenten met taugé en rode paprika Ook lekker met rode (80029) of gele currysaus (80058)! Bereiding Wok de garnalen gaar in ongeveer 3 tot 4 minuten. Blancheer de wokgroenten, koel terug onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Meng de garnalen, saus...

Vismagazine 2 - Maart 2020
Vismagazine 2 - Maart 2020

Met onder andere: Palingonderzoek Aart van der Waal,  Alternatieven pulsvisserij en Verbouwing winkel Van der Schuit.

Bekijk de inhoud
Viswijzer 2019
Viswijzer 2019

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Eindhoven Airport

2 april 2020

Lees meer

Cursus Kwaliteit in Bedrijf

7 mei 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Geertruidenberg

14 mei 2020

Lees meer