Recepten

La Fish Junky Viking Bagels

La Fish Junky Viking Bagels

Bagels zijn hip en trendy en het is weer eens wat anders dan een pistoletje. Je kunt er eindeloos mee variëren. Epos deelt met de lezers van Vismagazine de recepten voor La Fish Junky Viking Bagels en La Fish Gravad Lax Bagels.

Maaltijdroerbak Hollandse Stijl

Maaltijdroerbak Hollandse Stijl

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Maaltijdroerbak Hollandse Stijl.

Maaltijdroerbak Mumbai Flavor

Maaltijdroerbak Mumbai Flavor

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Maaltijdroerbak Mumbai Flavor.

Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie

Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie.

Kabeljauwrol bruchetta style

Kabeljauwrol bruchetta style

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Kabeljauwrol bruchetta style.

Mini visrollade met witte wijnsaus

Mini visrollade met witte wijnsaus

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Mini visrollade met witte wijnsaus.

Oosterse zalmfilet met Maaltijdsaus Ketjapsmaak en sperziebonen

Oosterse zalmfilet met Maaltijdsaus Ketjapsmaak en sperziebonen

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Oosterse zalmfilet met Maaltijdsaus Ketjapsmaak en sperziebonen.

Toktok Wrap

Toktok Wrap

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor wraps met makreelfilet, surimi en toktoksaus.

Verrassingssalade

Verrassingssalade

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor deze Verrassingssalade met rivierkreeft en zalm.

Op cederhout gerookte zalmbonbons

Op cederhout gerookte zalmbonbons

Tomasu werkte samen met Big Green Egg. Dat leverde een aantal mooie bbq-recepten op, zoals dat van de op cederhout gerookte zalmbonbons.

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 6 | augustus 2022
Vismagazine 6 | augustus 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is schaal- en schelpdieren. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

Holland Fisheries Event 2022

7 oktober 2022 - 8 oktober 2022

Lees meer

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer

Visbeurs 2022

10 oktober 2022

Lees meer