Bedrijfsnieuws

Het Deense Fomaco A/S staat bekend om hun multifunctionele injectoren waarbij o.a. een cassette opbouw tot wel 4 koppen mogelijk is. De injectoren zijn compleet aanpasbaar waardoor ze perfect toepasbaar zijn voor de visindustrie. De machines zijn geïntegreerd met de laatste technologie om een precieze en fijne injectie in de producten te krijgen. Alle modellen zijn standaard uitgerust met een state-of-the-art zelf reinigend proteïne filter.

Fomaco en Baaijens zijn al jarenlang vaste partners. Wilt u meer weten over de Fomaco pekelinjectoren? Neem dan vrijblijvend contact op.

Meer informatie: www.baaijens.nl

Meer informatie: Baaijens Industrial Equipment B.V.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *