Gour (met) vis gezond

Gourmet met elkaar_Nederlands Visbureau_klein

Onlangs is de zomerspecial ‘(Gour)met elkaar gezond met vis’ verschenen. Een poster voor de winkelvloer met bijbehorende consumentenbrochure geeft antwoord op de oproep van de overheid om deze zomervakantie vooral met elkaar in eigen land door te brengen vanwege de coronacrisis.
Wat betreft het Nederlands Visbureau dan graag het gourmetstel op tafel en visje erop natuurlijk.
De kleurrijke brochure biedt algemene tips en bereidingssuggesties voor een tafel vol vishapjes van de grilplaat. Dit promotiemateriaal wordt veelal verspreid via de groothandels naar visdetaillisten, die op hun beurt de consumenten kan inspireren.

Visculinair

zomereditie visculinair 2020

De zomereditie van Visculinair is verschenen. Meer dan ooit staan we deze zomer voor de uitdaging om het thuis zo aangenaam mogelijk te maken. Dit magazine biedt volop inspiratie voor een zomerse tafel met heerlijkheden, voor balkon of terras of gewoon binnen. Vanzelfsprekend ontbreekt de Hollandse Nieuwe niet in deze smakelijke editie.

Start haringseizoen

Promo hOllandse Nieuwe Visbureau

Op 11 juni is het eerste vaatje Hollandse Nieuwe overhandigd aan Ernst Kuipers en Diederik Gommers van het Erasmus MC te Rotterdam. Deze heren zijn wekenlang het gezicht van de coronacrisis en het kompas voor vele Nederlanders. Aansluitend is volop haring gepresenteerd aan alle hardwerkende zorgverleners.

Op dezelfde dag is een grote groep zorgverleners in het ziekenhuis te Breda, Enschede en Groningen getrakteerd op de Hollandse Nieuwe als blijk van waardering voor het harde werken in de frontlinie. Dit gebaar wordt als een passend alternatief beschouwd voor de traditionele veiling van het eerste vaatje, welk evenement in deze periode geen doorgang kan vinden.

Vishandelaren zijn voorzien van een Visbureaunieuws, waarin de Hollandse Nieuwe de hoofdrol speelt.
Naast algemene informatie wordt de gelegenheid geboden om promotiematerialen te bestellen; van posters, spandoeken tot een vlaggenlijn.  Deze promotiematerialen zijn te bestellen via webshop-visbureau.nl.

Lees ook
Haringkoningin Anneke Ouwehand streeft naar meer

Haringkoningin Anneke Ouwehand streeft naar meer

Anneke Ouwehand uit Katwijk, beter bekend als ‘De Haringkoningin’, start onder deze naam een bedrijf met haringworkshops, haringparty’s en demonstraties haringsnijden. “Ik wil dat haring in Nederland op de kaart blijft, ook in de toekomst.”

Schuitemaker wint Enige Echte Haringsmaaktest

Schuitemaker wint Enige Echte Haringsmaaktest

De enige echte Haring Smaaktest gaat ieder jaar op zoek naar de lekkerste haring in de Leidse regio. Dit jaar kwam de haring van Schuitemaker’s Vishandel uit Katwijk als beste uit deze test. De tweede plaats was voor De Klok uit Voorhout en De Visarend uit Voorschoten belandde op de derde plaats.

VNV trakteert zorgpersoneel door het hele land op Hollandse Nieuwe

VNV trakteert zorgpersoneel door het hele land op Hollandse Nieuwe

In plaats van de traditionele veiling deelde het Nederlands Visbureau Hollandse Nieuwe uit in enkele grote ziekenhuizen. Een mooie geste, vond de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV). Daarom vroegen zij de twaalf provinciewinnaars van de Nationale Haringtest 2019 om namens VNV bij een lokale zorginstelling een grote schaal Hollandse Nieuwe...