Verstegen Spices & Sauces

Verstegen_Screenshot

Harry Platzer vertelt dat Verstegen Spices & Sauces op de Spakenburgse Visbeurs drie verschillende concepten presenteert, namelijk snijdbare sauzen, oosterse smaken, en verschillende salades en filet americain van zalm

Lees ook
Visbeurs 2019

Visbeurs 2019

De Spakenburgse Visbeurs in Jachthaven Nieuwboer is het tweejaarlijkse feest voor de visbranche. "Het is vis wat de pot schaft vandaag", aldus voorzitter Ruud van Diermen van de Spakenburgse Vishandels Vereniging, die de beurs in de oneven jaren organiseert. Het thema van 2019 is Ready for the future!

Thema Visbeurs: ‘Ready for the future’

Thema Visbeurs: ‘Ready for the future’

De veertiende editie van de Spakenburgse Visbeurs vindt plaats op maandag 7 oktober 2019. Alle belangrijke (toe)leveranciers in de viswereld presenteren hun nieuwste producten, diensten en concepten aan visspecialisten uit heel Nederland. Het thema is dit jaar 'Ready for the future'.

Brussel staat drie dagen in het teken van vis

Brussel staat drie dagen in het teken van vis

De Seafood Expo Global is de grootste visbeurs ter wereld met 1.940 exposanten uit 78 landen en bezoekers uit 140 landen. Dit jaar presenteren zeventien Nederlandse bedrijven zich in het Holland Paviljoen. Seafood Expo Global vindt plaats van dinsdag 7 tot en met donderdag 9 mei in Expo Brussel. Het Holland Paviljoen wordt ieder jaar georganiseerd door...