Verstegen Spices & Sauces

Verstegen_Screenshot

Harry Platzer vertelt dat Verstegen Spices & Sauces op de Spakenburgse Visbeurs drie verschillende concepten presenteert, namelijk snijdbare sauzen, oosterse smaken, en verschillende salades en filet americain van zalm

Lees ook
Virtuele visbeurs - Fabrikanten over productintroducties 2020

Virtuele visbeurs - Fabrikanten over productintroducties 2020

Door de coronacrisis kan iedereen in de visbranche elkaar even niet live ontmoeten op de beursvloer. Zo is de Seafood Expo Global in Brussel dit jaar afgelast. Pas in 2021 is in Barcelona de volgende beurs in real life. Vismagazine neemt het voortouw voor een Virtuele Voorjaarsvisbeurs. Ontdek wat er leeft bij visleveranciers en welke productinnovaties...

Seafood Expo Global 2020 gaat niet door

Seafood Expo Global 2020 gaat niet door

Organisator Diversified Communications heeft besloten om Seafood Expo Global 2020, 's werelds grootste visbeurs, te cancellen. Door de wereldwijde uitbraak van het coronavirus is het niet mogelijk om zonder risico's voor de veiligheid en de gezondheid een grote beurs met bezoekers en exposanten uit 158 landen te organiseren.

MSC investeert in de visspecialist

MSC investeert in de visspecialist

Op de Visbeurs in Spakenburg konden mensen al kennis maken met Jan van Keulen, die sinds de zomer voor MSC werkt. Zijn missie is om visspecialisten die kiezen voor duurzaamheid te ondersteunen en zorgen dat MSC een positief onderdeel wordt van de bedrijfsvoering. De administratie en regels om aan de MSC standaard te voldoen zijn eenvoudiger gemaakt...