Verpakkingen

Uit dit dossier
Seafood Steam Group introduceert Mossel & Stoom

Seafood Steam Group introduceert Mossel & Stoom

De Seafood Steam Group uit Bruinisse introduceert Mossel & Stoom.Dit is een kant-en-klaar gerecht met verse Zeeuwse Mosselen die kunnen worden gestoomd in de magnetron. Hiervoor ontwikkelde het bedrijf een speciale stoomverpakking

Duurzaam verpakken in de voedingsmiddelenbranche

Duurzaam verpakken in de voedingsmiddelenbranche

Het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) maakt vandaag een nieuwe serie Brancheplannen Duurzaam Verpakken openbaar. In de brancheplannen staan concrete doelstellingen en maatregelen om verpakkingen te verduurzamen, bijvoorbeeld door de hoeveelheid verpakkingsmateriaal te reduceren en door kunststof verpakkingen volledig recyclebaar en herbruikbaar...

Samenwerking Multivac en Bio4pack

Samenwerking Multivac en Bio4pack

Het Woerdense bedrijf Multivac wil steeds slimmere verpakkingen ontwerpen die minder grondstoffen verbruiken. Daarvoor is tevens samenwerking gezocht met Bio4pack, een bedrijf dat biologisch afbreekbare verpakkingen maakt. “We hebben de testfase achter de rug”, zegt Mart de Koning, salesmanager Nederland van Multivac. Deze PLA biologisch...

Vismagazine 6 - augustus 2019
Viswijzer 2019
Gratis 2 nummers op proef

Bent u nog niet bekend met Vismagazine?
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang 2 gratis proefnummers.

Aanvragen
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Zevende editie Premier Nederlands Kampioenschap Oestersteken

16 september 2019

Lees meer

Gastvrij Rotterdam 2019

23 september 2019 - 25 september 2019

Lees meer

Vakbeurs Foodspecialiteiten

30 september 2019 - 1 oktober 2019

Lees meer