Fishmasters introduceert visbroodje

15 februari 2013

Een lekkerbekje van witvisfilet op een bedje van ananas chutney verpakt in bladerdeeg. Dit ambachtelijk visbroodje is tot stand gekomen door samenwerking tussen Fishmasters en Market Food Group. Het visbroodje is exclusief verkrijgbaar bij visgroothandel Fishmasters van de Kennemervis Group op Urk.

De basis voor de samenwerking tussen beide bedrijven ontstond vorig jaar op het VersEvent van Versmarketeer op de Floriade. Marketingmanager Jan Gerard de Graaf van Fishmasters won de Business to Business Award en eindigde voor de race van Versmarketeer 2012 op de derde plaats. Peter Beukers van Market Food Group stond naast De Graaf op het podium voor een tweede plaats.

De één bakt ambachtelijke broden van de beste granen, de ander culinaire visgerechten. Zo werd het visbroodje geboren. De twee oer-ingrediënten in combinatie met fruit is uniek, vernieuwend en verrassend. De Graaf: “Het is mooi om gelijkgestemde vakmensen te ontmoeten met dezelfde missie om mooie en eerlijke producten op de markt brengen.

Altijd op de hoogte blijven?