Steekwoord archief: ‘Originals’ kookboek

  • Snapshot 2018: groei voedselverwerkende industrie

    Het AgriFoodTech Platform brengt jaarlijks alle feiten en cijfers van de agrifood sector in beeld. De Snapshot 2018 toont een dynamische sector. Deze jaarlijkse uitgave is op 24 mei beschikbaar gesteld, zowel in print als online. Voedingsmiddelenindustrie Uit de Snapshot blijkt dat het aantal bedrijven in… Lees verder →

  • Mogelijk Listeria bacterie in Klooster palingfilet

    Nettorama en Vishandel Klooster BV roepen uit voorzorg Klooster palingfilet 50 gram met houdbaarheidsdatum 01-06-2018 en code 1814402 terug. In het product zit mogelijk de Listeria bacterie. Consumptie kan een gevaar vormen voor de gezondheid. Listeria bacterie Listeria bacteriën komen overal in de natuur voor. Eén soort, Listeria… Lees verder →

  • WHO wil per 2023 geen transvetten meer in bewerkte voedingsmiddelen

    Binnen vijf jaar wil de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) industrieel geproduceerde transvetten uit alle voedingsmiddelen verbannen. Dat maakte de organisatie 14 mei bekend. De New York Times juicht het bericht toe. Aan mogelijke bijwerkingen wordt geen aandacht besteed. Deze week lanceerde de WHO het initiatief REPLACE, een stappenplan om wereldwijd… Lees verder →

  • Tabasco presenteert de ‘Diamond Reserve Pepper Sauce

    Dit jaar bestaat McIlhenny, het moederbedrijf van Tabasco, 150 jaar. Daarom komt Tabasco met een bijzondere versie van de beroemde pepersaus: de ‘Diamond Reserve Pepper Sauce’. Deze saus bestaat uit tabasco pepers en mousserende witte wijnazijn. De tabasco pepers in de ‘Diamond Reserve Pepper Sauce’ groeien… Lees verder →

  • RIVM wil meer zout en suiker uit het eten

    Een volwassen Nederlander krijgt dagelijks teveel zout en suiker binnen. Daarom moet er een nieuw integraal systeem komen dat de producten die we dagelijks eten van andere recepturen voorziet. —————————– Lees meer RIVM wil meer zout en suiker uit het eten op evmi.nl

  • Schmidt Zeevis presenteert ‘Originals’ kookboek

    Bij Schmidt Zeevis heeft Martijn Krabbé het eerste exemplaar van Schmidt ‘Originals’ Zeevis kookboek in ontvangst genomen. Dat gebeurde op maandag 26 september in het bijzijn van de directeuren Marcel van Breda en Jos van Vuren, en de bedenker van de recepten voor het kookboek,… Lees verder →