Steekwoord archief: ‘Originals’ kookboek

  • WHO wil per 2023 geen transvetten meer in bewerkte voedingsmiddelen

    Binnen vijf jaar wil de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) industrieel geproduceerde transvetten uit alle voedingsmiddelen verbannen. Dat maakte de organisatie 14 mei bekend. De New York Times juicht het bericht toe. Aan mogelijke bijwerkingen wordt geen aandacht besteed. Deze week lanceerde de WHO het initiatief REPLACE, een stappenplan om wereldwijd… Lees verder →

  • Tabasco presenteert de ‘Diamond Reserve Pepper Sauce

    Dit jaar bestaat McIlhenny, het moederbedrijf van Tabasco, 150 jaar. Daarom komt Tabasco met een bijzondere versie van de beroemde pepersaus: de ‘Diamond Reserve Pepper Sauce’. Deze saus bestaat uit tabasco pepers en mousserende witte wijnazijn. De tabasco pepers in de ‘Diamond Reserve Pepper Sauce’ groeien… Lees verder →

  • RIVM wil meer zout en suiker uit het eten

    Een volwassen Nederlander krijgt dagelijks teveel zout en suiker binnen. Daarom moet er een nieuw integraal systeem komen dat de producten die we dagelijks eten van andere recepturen voorziet. —————————– Lees meer RIVM wil meer zout en suiker uit het eten op evmi.nl

  • Schmidt Zeevis presenteert ‘Originals’ kookboek

    Bij Schmidt Zeevis heeft Martijn Krabbé het eerste exemplaar van Schmidt ‘Originals’ Zeevis kookboek in ontvangst genomen. Dat gebeurde op maandag 26 september in het bijzijn van de directeuren Marcel van Breda en Jos van Vuren, en de bedenker van de recepten voor het kookboek,… Lees verder →