Boeken

Uit dit dossier
Vergroot eigenaarschap

Vergroot eigenaarschap

Als je wilt dat je medewerkers meer eigenaarschap tonen, moet je ze allereerst richting en motivatie geven. Je moet weten waar je naartoe wilt met jouw team, afdeling of bedrijf. In de drie fasen – ‘Ja, ik wil’, ‘Ja, ik kan’ en ‘Ja, ik mag’ – ga je je medewerkers klaarstomen om echt eigenaarschap te tonen. Vergroot...

Het voedselbos

Het voedselbos

Een jaar lang bezocht Volkskrant-journalist Mac van Dinther wekelijks het voedselbos Ketelbroek in Groesbeek, waar hij van Wouter van Eck leerde hoe een voedselbos werkt, wat er groeit en wat het produceert. “Gaan we hiermee de wereld voeden?” Dat is vaak de vraag die gesteld wordt aan mensen die met een alternatief komen voor de reguliere landbouw.

Salmon - Mark Kurlansky

Salmon - Mark Kurlansky

Tijdens zijn onderzoek reisde Mark Kurlansky veel en observeerde hij zalm en degenen die hen achtervolgen en beschermen in de Stille Oceaan en de Atlantische Oceaan, in Ierland, Noorwegen, IJsland, Japan, en zelfs het robuuste maar niet zo vaak bezochte schiereiland Kamtsjatka.

Met liefde gevangen, met smaak gegeten

Met liefde gevangen, met smaak gegeten

Dit boek is geschreven met een missie, namelijk ter promotie van wildgevangen vis. De recepten zijn dan ook grotendeels bedoeld als inspiratiebron om de diverse mogelijkheden van vis mee te ontdekken. De hoofdrol van de recepten wordt steevast vervuld door vangst van Dieneke Ras’ echtgenoot, die van beroep visser is.

BBQ Feast on Fire

BBQ Feast on Fire

Barbecuen tijdens de feestdagen, dat zouden meer mensen moeten doen, dacht Jord Althuizen. “Life is a party! Ja, ook in uitdagende tijden halen we alles uit het leven wat erin zit, maar pas als ’t sist, rookt en grilt is het natuurlijk echt feest. En met Smokey Goodness BBQ Feast on Fire stook je het feestje echt op!” Aldus het persbericht.

Vismagazine 9 | november 2020
Vismagazine 9 | november 2020

De thema's van dit nummer van Vismagazine zijn trends en zakelijke dienstverlening.

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Digitaal magazine
Digitaal magazine

Lees nu Vismagazine 7 online als digitaal magazine.

Lees verder
Viswijzer 2020
Viswijzer 2020

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Seafood Expo Asia Reconnect 2020

17 november 2020 - 19 november 2020

Lees meer

Webinar ‘Praktijkleren in het mbo’

27 januari 2021

Lees meer

Webinar 'Praktijkleren in het mbo'

29 januari 2021

Lees meer

Video Vis