Hygiëne

Uit dit dossier
Lees nu de digitale EVMI Hygiënespecial

Lees nu de digitale EVMI Hygiënespecial

Het blijft een lastig onderwerp, hygiëne. In tijden van corona zijn we daar nog eens extra op gewezen, maar ook zonder corona zijn er genoeg voorbeelden te vinden van hoe ‘makkelijk’ het mis kan gaan. Best een onderwerp om scherp op te zijn én te blijven.

Voedselveilig werken

Voedselveilig werken

De vakmensen van FoodBase geven informatie over de verschillende ontwikkelingen binnen de versbranche. Dit keer vertelt hygiëne-adviseur Henk van Liempd hoe je met een personeelstekort of wisselend personeelsbestand de hygiëne binnen jouw bedrijf op pijl houdt.

Lancering Hygiënespecial 2021 online magazine

Lancering Hygiënespecial 2021 online magazine

De Hygiënespecial van 2021 is nu te lezen als online magazine. Het blad staat wederom vól met hygiënenieuws uit alle food branches, van vlees tot ijs, met zowel inzichten uit de wetenschap als aandacht voor diverse bedrijven.

Uitwerpselen en ongedierte bij tientallen bakkers, slagers en vishandels

Uitwerpselen en ongedierte bij tientallen bakkers, slagers en vishandels

De Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft op verzoek van RTL Nieuws inspectierapporten openbaar gemaakt van een kleine 100 voedingswinkels die onder toezicht stonden vanwege slechte hygiëne. Soms duurde het maanden voordat een vieze winkel gesloten werd.

Innovatie nu nog sneller doorgevoerd dan voorheen

Innovatie nu nog sneller doorgevoerd dan voorheen

Joseph Schumpeter deelde in 1934 ‘innovatie’ op in nieuwe of verbeterde producten, nieuwe productiemethoden, markten en manieren om bedrijven te organiseren. Zijn ideeëngoed is telkens verder uitgewerkt. Nu zitten robotisering en digitaal samenwerken nieuwe stijl in een stroomversnelling. Het gaat om zowel productinnovaties als om het verbeteren van...

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 6 | augustus 2022
Vismagazine 6 | augustus 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is mosselen. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

Vakbeurs Foodspecialiteiten 2022

26 september 2022 - 27 september 2022

Lees meer

Holland Fisheries Event 2022

7 oktober 2022 - 8 oktober 2022

Lees meer

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer