Innovatie nu nog sneller doorgevoerd dan voorheen

Joseph Schumpeter deelde in 1934 ‘innovatie’ op in nieuwe of verbeterde producten, nieuwe productiemethoden, markten en manieren om bedrijven te organiseren. Zijn ideeëngoed is telkens verder uitgewerkt. Nu zitten robotisering en digitaal samenwerken nieuwe stijl in een stroomversnelling. Het gaat om zowel productinnovaties als om ...

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Food Technology: Het belang van hygiënisch ontwerp

Food Technology: Het belang van hygiënisch ontwerp

De aandacht voor voedselveiligheid neemt elk jaar toe. Toch lezen we in de media nog steeds over terugroepacties van fabrikanten vanwege een listeria- of salmonellabacterie in voedsel. Hoe kun je als voedselverwerkend bedrijf bacterievorming en besmetting voorkomen? En hoe kun je als engineer bijdragen aan de ontwikkeling van een machine voor de voedingsmiddelenindustrie?

Food Technology 2023: Ook voor de visbranche

Food Technology 2023: Ook voor de visbranche

Food, beverage en technologie komen samen tijdens Food Technology 2023 op 12 en 13 april in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Naast een uitgebreide beursvloer biedt dit event een uitgebreid programma met interessante seminars en lezingen. Ook voor de visbranche.

De MS 2750 luidt een nieuw tijdperk in voor het fileren van zalm

De MS 2750 luidt een nieuw tijdperk in voor het fileren van zalm

Ongekende duurzaamheid, flexibiliteit en connectiviteit brengen het fileren van zalm op een hoger niveau.