Innovatie nu nog sneller doorgevoerd dan voorheen
Joseph Schumpeter deelde in 1934 ‘innovatie’ op in nieuwe of verbeterde producten, nieuwe productiemethoden, markten en manieren om bedrijven te organiseren. Zijn ideeëngoed is telkens verder uitgewerkt. Nu zitten robotisering en digitaal samenwerken nieuwe stijl in een stroomversnelling. Het gaat om zowel productinnovaties als om ...
Altijd op de hoogte blijven?
Dossiers
Meer over
Lees ook
Food Technology: Het belang van hygiënisch ontwerp
De aandacht voor voedselveiligheid neemt elk jaar toe. Toch lezen we in de media nog steeds over terugroepacties van fabrikanten vanwege een listeria- of salmonellabacterie in voedsel. Hoe kun je als voedselverwerkend bedrijf bacterievorming en besmetting voorkomen? En hoe kun je als engineer bijdragen aan de ontwikkeling van een machine voor de voedingsmiddelenindustrie?
Food Technology 2023: Ook voor de visbranche
Food, beverage en technologie komen samen tijdens Food Technology 2023 op 12 en 13 april in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Naast een uitgebreide beursvloer biedt dit event een uitgebreid programma met interessante seminars en lezingen. Ook voor de visbranche.
De MS 2750 luidt een nieuw tijdperk in voor het fileren van zalm
Ongekende duurzaamheid, flexibiliteit en connectiviteit brengen het fileren van zalm op een hoger niveau.