Black Smoke 2 - Fire, Ice & BBQ Attitude

Er komt geen einde aan de reeks bbq-boeken van Jord Althuizen. Deze nieuwste maakte hij samen met Kasper Stuart (eerder verscheen van hen Black Smoke: BBQ, Booze & Attitude). In dit tweede kookboek van de Black Smoke restaurants – vurige broertjes van Smokey Goodness – vind je niet alleen de allernieuwste, stoerste gerechten van dit bbq-restaurant in Rotterdam en Antwerpen om zelf op het vuur uit te proberen, maar ook de coolste cocktails en sterkste verhalen.
In Vleesmagazine nummer 3 van dit jaar vertelde barbecuekoning en ’pyro-culinair avonturier’ Jord Althuizen
dat hij al jarenlang werkt met varkensvlees van de Brabantse boerencoöperatie Heyde Hoeve, die wordt geleid door Tiny Schepers. “Hij is de expert in het grootbrengen van vlees, ik in het bereiden en opeten ervan.”
Jord Althuizen is oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness. Hij is voormalig chef-kok, restaurant manager en culinair eindredacteur en recent wereldkampioen “Whole Hog Barbecue”.
Het boek verschijnt op 26 oktober.
Altijd op de hoogte blijven?
Dossiers
Meer over
Lees ook
Zalm Yakitori spiesjes met Udon noodles
Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Zalm Yakitori spiesjes met Udon noodles.
Epos speelt in op wensen visspecialist
Alles wordt duurder en er is weinig personeel. Ondernemers zoeken naar mogelijkheden en Epos biedt hen handvatten. “Een uitkomst”, vindt Noëlle Bensi van de Visjuwelier.
Schol-asperge rol met salsa di nocci, citroen en French Garlic Taste
Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor een Schol-asperge rol met salsa di nocci, citroen en French Garlic Taste.