Let’s Make BBQ Great Again - Jeroen Wesselink

let's make bbq great again

Barbecueën staat voor gezelligheid, ontspanning en is de oervorm van eten klaar maken. Dat is wat barbecueën zo fantastisch maakt. Er is lang gezocht naar een BBQ-boek dat er werkelijk toe doet en leuk is om te lezen. Let’s Make BBQ Great Again van Jeroen Wesselink draait volledig om verrassende momenten die erom schreeuwen om je BBQ aan te steken.

Het boek geeft maar liefst twintig uiteenlopende momenten zoals: Learning by Burning, Meatless Monday, Below Zero, Hide “N Grill (als je schoonmoeder komt), Black Friday, The Hangover, Burendag of de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord, is er altijd een reden om de BBQ aan te steken.

Momenten die vele nieuwe recepten opleverden om geweldig te eten, te genieten, te lachen en om herinneringen te maken. Het boek is 258 Pagina’s dik met een korte inleiding over barbecueën en daarna vele recepten die de verschillende momenten smaakvol inhoud geven.

Let’s Make BBQ Great Again is geschreven door Jeroen Wesselink. Hij ontdekte al op jonge leeftijd de magie van eten bereiden boven de vlammen, zoals knakworstjes op een stokje op een zelfgemaakt vuurtje in de zandbak.

Let’s Make BBQ Great Again van Jeroen Wesselink is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Titel: Let’s Make BBQ Great Again | ISBN: 9789082882803 | Prijs: 24,95

Dossiers
Lees ook
Zeventig jaar Nederlandse eetcultuur

Zeventig jaar Nederlandse eetcultuur

Zeventig jaar Nederlandse eetcultuur is een heerlijk boek voor iedereen die van Nederlandse geschiedenis, eten en tijdschriften houdt. Ik val in alle categorieën, maar de eerste twee zijn het belangrijkst.

Nieuw magazine over Noordzeevis uit Scheveningen

Nieuw magazine over Noordzeevis uit Scheveningen

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen presenteerde donderdag 30 juni het nieuwe magazine ‘Noordzeevis uit Scheveningen: Op reis met vis uit eigen zee’. Met dit nieuwe magazine wil de stichting consumenten inspireren met internationale recepten vol Noordzeevis uit Scheveningen.

Diversiteit is een complex verandervraagstuk voor een bedrijf

Diversiteit is een complex verandervraagstuk voor een bedrijf

Diversiteit en inclusie zijn actuele onderwerpen. Denk aan Black lives matters, #metoo en de zwartepietendiscussie. Ook op de werkvloer. Steeds meer bedrijven vinden diversiteit belangrijk. Maar hoe ga je met dit onderwerp aan de slag? Het boek De Inclusiemarathon, het Managementboek van het jaar 2022, kan hierbij helpen.