Let’s Make BBQ Great Again - Jeroen Wesselink

let's make bbq great again

Barbecueën staat voor gezelligheid, ontspanning en is de oervorm van eten klaar maken. Dat is wat barbecueën zo fantastisch maakt. Er is lang gezocht naar een BBQ-boek dat er werkelijk toe doet en leuk is om te lezen. Let’s Make BBQ Great Again van Jeroen Wesselink draait volledig om verrassende momenten die erom schreeuwen om je BBQ aan te steken.

Het boek geeft maar liefst twintig uiteenlopende momenten zoals: Learning by Burning, Meatless Monday, Below Zero, Hide “N Grill (als je schoonmoeder komt), Black Friday, The Hangover, Burendag of de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord, is er altijd een reden om de BBQ aan te steken.

Momenten die vele nieuwe recepten opleverden om geweldig te eten, te genieten, te lachen en om herinneringen te maken. Het boek is 258 Pagina’s dik met een korte inleiding over barbecueën en daarna vele recepten die de verschillende momenten smaakvol inhoud geven.

Let’s Make BBQ Great Again is geschreven door Jeroen Wesselink. Hij ontdekte al op jonge leeftijd de magie van eten bereiden boven de vlammen, zoals knakworstjes op een stokje op een zelfgemaakt vuurtje in de zandbak.

Let’s Make BBQ Great Again van Jeroen Wesselink is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Titel: Let’s Make BBQ Great Again | ISBN: 9789082882803 | Prijs: 24,95

Dossiers
Lees ook
Luisteren naar elkaar

Luisteren naar elkaar

Luisteren naar elkaar: meer rust, balans en resultaat op het werk – onderdeel van de communicatiemethode van Thomas Gordon – leert je een goede relatie met de ander opbouwen en geeft je meer rust, balans en resultaat thuis en op het werk.

AVO helpt ‘t Vispleintje met kennis, producten en recepten

AVO helpt ‘t Vispleintje met kennis, producten en recepten

Bij ’t Vispleintje in Baarle Nassau voel je je gelijk welkom. Moeder en dochter Kim en Rian Michielsen runnen de zaak met hart en ziel en dat merk je. “We proberen veel recepten uit.”

We Can(‘t) BBQ

We Can(‘t) BBQ

Met de almaar groeiende populariteit van het (culinaire) barbecueën, stijgt ook het niveau van de gerechten. In kookboeken en op tv imponeren ervaren vakmensen met de bereiding van hun gastronomische meesterwerken op open vuur. Voor de beginnende pitmaster kan dat nog wel eens intimiderend zijn. Nergens voor nodig, vindt Jeroen Wesselink.