Let’s Make BBQ Great Again - Jeroen Wesselink

let's make bbq great again

Barbecueën staat voor gezelligheid, ontspanning en is de oervorm van eten klaar maken. Dat is wat barbecueën zo fantastisch maakt. Er is lang gezocht naar een BBQ-boek dat er werkelijk toe doet en leuk is om te lezen. Let’s Make BBQ Great Again van Jeroen Wesselink draait volledig om verrassende momenten die erom schreeuwen om je BBQ aan te steken.

Het boek geeft maar liefst twintig uiteenlopende momenten zoals: Learning by Burning, Meatless Monday, Below Zero, Hide “N Grill (als je schoonmoeder komt), Black Friday, The Hangover, Burendag of de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord, is er altijd een reden om de BBQ aan te steken.

Momenten die vele nieuwe recepten opleverden om geweldig te eten, te genieten, te lachen en om herinneringen te maken. Het boek is 258 Pagina’s dik met een korte inleiding over barbecueën en daarna vele recepten die de verschillende momenten smaakvol inhoud geven.

Let’s Make BBQ Great Again is geschreven door Jeroen Wesselink. Hij ontdekte al op jonge leeftijd de magie van eten bereiden boven de vlammen, zoals knakworstjes op een stokje op een zelfgemaakt vuurtje in de zandbak.

Let’s Make BBQ Great Again van Jeroen Wesselink is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Titel: Let’s Make BBQ Great Again | ISBN: 9789082882803 | Prijs: 24,95

Dossiers
Lees ook
Bloed, zweet maar samen

Bloed, zweet maar samen

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor bedrijven. Grote multinationals gebruiken het in hun publieke profilering maar de echte innovatie komt vaak van frisse, jonge bedrijven.

Autobiografisch kookboek Sergio Herman

Autobiografisch kookboek Sergio Herman

Van jongs af aan is er een bijzondere plaats voor de Zeeuwse mossel in het leven van chef-kok en culinair ondernemer Sergio Herman. Nog altijd is hij lyrisch over de smaak van het ‘zwarte goud’.

Inspiratie voor de visspecialist

Inspiratie voor de visspecialist

Zestig visrecepten die niet kunnen mislukken. Dat belooft het nieuwe kookboek ‘Foolproof Vis’. De recepten variëren van een snelle makreelpaté en een tonijnpokébowl tot kedgeree met currykruiden, Spaanse paella en panchetta zeeduivel met puy-linzen & spitskool.