Let’s Make BBQ Great Again - Jeroen Wesselink

let's make bbq great again

Barbecueën staat voor gezelligheid, ontspanning en is de oervorm van eten klaar maken. Dat is wat barbecueën zo fantastisch maakt. Er is lang gezocht naar een BBQ-boek dat er werkelijk toe doet en leuk is om te lezen. Let’s Make BBQ Great Again van Jeroen Wesselink draait volledig om verrassende momenten die erom schreeuwen om je BBQ aan te steken.

Het boek geeft maar liefst twintig uiteenlopende momenten zoals: Learning by Burning, Meatless Monday, Below Zero, Hide “N Grill (als je schoonmoeder komt), Black Friday, The Hangover, Burendag of de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord, is er altijd een reden om de BBQ aan te steken.

Momenten die vele nieuwe recepten opleverden om geweldig te eten, te genieten, te lachen en om herinneringen te maken. Het boek is 258 Pagina’s dik met een korte inleiding over barbecueën en daarna vele recepten die de verschillende momenten smaakvol inhoud geven.

Let’s Make BBQ Great Again is geschreven door Jeroen Wesselink. Hij ontdekte al op jonge leeftijd de magie van eten bereiden boven de vlammen, zoals knakworstjes op een stokje op een zelfgemaakt vuurtje in de zandbak.

Let’s Make BBQ Great Again van Jeroen Wesselink is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Titel: Let’s Make BBQ Great Again | ISBN: 9789082882803 | Prijs: 24,95

Dossiers
Lees ook
De Botterbar ARM-17 te Zoutelande

De Botterbar ARM-17 te Zoutelande

Het boek De Botterbar ARM-17 te Zoutelande van Jack Gravemaker gaat over een schip met een bijzondere historie. Dit boek is geschreven ter nagedachtenis aan zijn oudste broer Willem Vermarke (Gravemaker). Hij was de eigenaar van de Botterbar te Zoutelande van 1994 tot en met 2006.

Meer weten met big data in 60 minuten

Meer weten met big data in 60 minuten

“Het is een enorme groeimarkt in Nederland waar nog te weinig belangstelling voor is.’” Zo noemt technologiedeskundige Dik Bijl het gebruik van big data in het bedrijfsleven. “Bedrijven onderschatten de mogelijkheden en denken dat het alleen iets is voor grote organisaties met veel financiële middelen.” In zijn boek...

Goed eten - Michiel Korthals

Goed eten - Michiel Korthals

Wat stoppen we precies in onze mond? En is het niet zo dat uitbuiting, extreem overgewicht, ondervoeding, honger en grote milieuschade enkele gevolgen zijn van onze wijze van consumeren? Dit zou toch anders moeten kunnen? In Goed eten, Filosofie van voeding en landbouw behandelt Michiel Korthals deze vragen.