Seafood Expo North America verschuift naar september 2020

14 april 2020

Er is nog steeds geen nieuwe datum bekend voor Seafood Expo Global, 's werelds grootste visbeurs die van 21 tot 23 april zou plaatsvinden in Brussel. Organisator Diversified Communications heeft al wel een nieuwe datum voor de editie in Noord Amerika. Seafood Expo North America vindt plaats in september 2020.

De beursvloer is geopend op 23 en 24 september. De conferenties beginnen een dag eerder op 22 september en duren tot 24 september. De locatie is Boston Exhibition and Convention Center. Met de nieuwe data heeft de organisatie rekening gehouden met de huidige situatie rondom het coronavirus en met de wensen van de bezoekers en exposanten van deze beurs. 

Seafood Expo North America

De hele visbranche ervaart, evenals de rest van de wereld, de gevolgen van coronavirus (Covid 19). Liz Plizga, Group Vice President, Diversified Communications: "We hebben nog niet eerder een dergelijke situatie meegemaakt. Maar weten dat er behoefte is aan continuïteit en we willen een platform bieden aan leveranciers en klanten die in maart niet konden samenkomen vanwege de Covid-19."

Plizga verwacht dat de beurs dit jaar anders dan voorgaande jaren zal zijn. "Maar het team van Seafood Expo North America/Seafood Processing North America zet zich in om een evenement neer te zetten dat gelijkwaardig is aan eerdere edities." 

Programma

De nieuwe editie van Seafood Expo North America biedt een oplossingsgericht conferentieprogramma. Experts uit de industrie gaan in op belangrijke onderwerpen die vandaag de dag spelen. De beursvloer omvat twee hallen. Hier kunnen bezoekers terecht voor de laatste innovaties en trends op het gebied van vis producten, materiaal en diensten. De komende weken maakt de organisatie op de website meer details bekend over deze beurs.

Altijd op de hoogte blijven?