Zelf zakelijke video’s maken in 60 minuten

Zelf zakelijke video's maken

Vroeger gold ‘ bigger is better’. Voor effectieve zakelijke video’s van hoge kwaliteit was vroeger een groot budget, een grote crew en een grote camera nodig. Maar zijn deze benodigdheden nog steeds een vereiste?

Het is verrassend hoe de techniek zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld en hoe de perceptie is veranderd. We kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder smartphones en eigenlijk is dat ook geen schande. Tegenwoordig filmen we alles met onze devices en consultant, trainer en spreker Pelpina Trip is hier grote voorstander van.

In haar boek genaamd ‘zelf zakelijke video’s maken in 60 minuten’ informeert en leert zij de lezer in vijf stappen over hoe je zelf zakelijke video’s kan maken. De bewering dat dit boek met 151 pagina’s in 60 minuten geleerd kan worden is niet gelogen. Klein, compact en door zijn eenvoudige schrijftaal vind je snel de weg hoe je zelf professional met je smartapparaten aan de slag kunt.

Zelf zakelijke video’s maken in 60 minuten van Pelpina Trip is verkrijgbaar bij Bazarow, de online boekhandel die meer dan 1,5 miljoen titels binnen 24 uur kan leveren.

Titel: Zelf zakelijke video’s maken in 60 minuten  | ISBN: 9789461263650 | Prijs: € 12,50

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Samengeraapte maar mooie anekdotes

Samengeraapte maar mooie anekdotes

“Dit boek is alle kanten op gegaan”, schrijft Jacques Meerman in het laatste hoofdstuk van Eetgenot. En daarmee neemt hij mij dan toch voor zich in. Want al lezende vond ik het boek een onsamenhangende verzameling van allerlei onderwerpen en anekdotes over voeding.

Visserij in de Biesbosch door de jaren heen

Visserij in de Biesbosch door de jaren heen

‘Verhalen uit de Biesbosch’ is een serie boeken over cultuurhistorische, landschappelijke en natuurlijke wetenwaardigheden van de Biesbosch. In het vijfde deel van de reeks staat de visserij in het natuurgebied centraal.

Passie voor schelpen

Passie voor schelpen

De passie van bioloog Koos Dijksterhuis voor schelpdieren begon al vroeg. Hij kreeg als klein jongetje de schelpenverzamelwoede met de paplepel ingegoten. Rond zijn achtste nam dit serieuze vormen aan. De fascinatie hield stand en leidde tot een boek over schelpen: ‘Noordkrompen, zee-engelen en koffieboontjes’.