Mango Garnalen Salade

Epos Mango Garnalen Salade

Epos-Mango-Garnalen-Salade-300x209 Samenstelling

  • 1000 gram Hollandse Garnalen
  • 350 gram Bistrosaus Mango Curry Chutney (08454P)
  • 350 gram Mayonaise (08105K)
  • 150 gram Wortel
  • 150 gram Mango
  • 150 gram Rode paprika

Bereiding

Snijd de rode paprika en de mango in kleine blokjes en de wortels in reepjes. Meng dit met de garnalen, Mayonaise en de Bistrosaus door elkaar.

Consumenten

Lekker op een stokbroodje.

Dit recept is afkomstig van Epos. Bekijk ook de recepten voor Gamba in YakitorisausBroodje Best Garnalensalade en Thaise Garnalencurry.

Lees ook
Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Pasta pesto met scholfilet en gamba’s.

Oosters mosselpannetje met knoflookbrood

Oosters mosselpannetje met knoflookbrood

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor een Oosters mosselpannetje met knoflookboter.

Unilever streeft naar duurzame garnalenvangst

Unilever streeft naar duurzame garnalenvangst

De kroepoek van Unilever-merk Conimex wordt gemaakt van garnalen gevangen door kleinschalige vissers in de Javazee. Unilever besloot samen met partner Intersnack om concrete stappen te zetten om deze garnalenvangst te verduurzamen. "Het doel is om binnen 3 jaar alle garnalen voor Conimex-kroepoek 100% traceerbaar en duurzaam te vangen". De kroepoek...