Mango Garnalen Salade

Epos Mango Garnalen Salade

Epos-Mango-Garnalen-Salade-300x209 Samenstelling

  • 1000 gram Hollandse Garnalen
  • 350 gram Bistrosaus Mango Curry Chutney (08454P)
  • 350 gram Mayonaise (08105K)
  • 150 gram Wortel
  • 150 gram Mango
  • 150 gram Rode paprika

Bereiding

Snijd de rode paprika en de mango in kleine blokjes en de wortels in reepjes. Meng dit met de garnalen, Mayonaise en de Bistrosaus door elkaar.

Consumenten

Lekker op een stokbroodje.

Dit recept is afkomstig van Epos. Bekijk ook de recepten voor Gamba in YakitorisausBroodje Best Garnalensalade en Thaise Garnalencurry.

Lees ook
Verse vissalades kunnen zo over de toonbank

Verse vissalades kunnen zo over de toonbank

Rayonmanager Pascalle Veerman is heel gelukkig met Epos’ samenwerking met het Belgische merk Jebo. “Ik weet zeker dat Nederlandse visspecialisten een boost kunnen geven aan hun verkoop met Jebo’s superieure verse vissalades.” Bart Favril van Jebo is het met haar eens.

Garnalenvissers krijgen gelijk en mogen meer vissen in Natura 2000-gebieden

Garnalenvissers krijgen gelijk en mogen meer vissen in Natura 2000-gebieden

In februari 2020 berichtte de NOS dat garnalenvissers te veel zouden vissen in Natura 2000-gebieden. Verschillende visserijorganisaties waren het hier niet mee eens en krijgen nu gelijk. Wageningen Marine Research herberekende het aantal visuren en het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit past de vergunning aan.

Op cederhout gerookte zalmbonbons

Op cederhout gerookte zalmbonbons

Tomasu werkte samen met Big Green Egg. Dat leverde een aantal mooie bbq-recepten op, zoals dat van de op cederhout gerookte zalmbonbons.