Mini visrollade met witte wijnsaus

Epos visrollade

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Mini visrollade met witte wijnsaus.

Ingrediënten

  • 1 stuks pangasiusfilet/1 grote scholfilet
  • 40 gram gerookte zalmfilet
  • 10 gram kreeftgarnalen
  • 100 gram Witte Wijnsaus (art.nr. 700194)
  • dille

Bereiding

Kies als visspecialist zelf een vissoort die je voor dit gerecht wil gebruiken, dit kan pangasiusfilet of scholfilet zijn. Snijd de filet in het midden door en rol deze met de gerookte zalm binnenin op. Zet dit indien nodig vast met een klein e satéprikker. Presenteer de rolletjes met de witte wijnsaus erover en garneer af met kreeftgarnalen en wat verse dille.

Consumenten

Doe de visrolletjes voor 15 minuten in de oven op 180 graden.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

Dossiers
Lees ook
MSC- en ASC-certificering voor Visspeciaalzaak Koning

MSC- en ASC-certificering voor Visspeciaalzaak Koning

Visspeciaalzaak Koning in Amstelveen is de 24ste ASC- en MSC-gecertificeerde viswinkel. Een belangrijke stap voor de Volendammer eigenaren Nico Schokker en Jan Tol. “Deze tijd maakt ons nog bewuster van keuzes die we kunnen maken. Wij willen hieraan bijdragen en consumenten de optie geven om te kiezen voor kwaliteit, voor gezond én voor duurzaam.”

Vijf tips om succesvol te ondernemen

Vijf tips om succesvol te ondernemen

Veel visspecialisten werken hard. Lange dagen, weinig vrij, veel staan en fysieke arbeid. Niet erg, want we hebben allemaal een grote liefde voor het vak, maar het is natuurlijk wel fijn als je aan het eind van het jaar onder aan de streep een mooie winst overhoudt. Daarom geeft de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten je 5 tips om nóg succesvoller...

Sushi, kreeft en kibbeling bij Poisson & Cuisine

Sushi, kreeft en kibbeling bij Poisson & Cuisine

Karin en Mark Kern zijn de eigenaren van Poisson & Cuisine uit Stellendam. Elf jaar geleden startten ze aan de haven, vlakbij de afslag, met hun visgroothandel en winkel annex restaurant. De afgelopen jaren groeide hun bedrijf als kool. In januari 2020 begonnen ze met een grote verbouwing, waarbij de winkel flink uitgebreid is. Onder meer met een sushikeuken....