Mini visrollade met witte wijnsaus

Epos visrollade

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Mini visrollade met witte wijnsaus.

Ingrediënten

  • 1 stuks pangasiusfilet/1 grote scholfilet
  • 40 gram gerookte zalmfilet
  • 10 gram kreeftgarnalen
  • 100 gram Witte Wijnsaus (art.nr. 700194)
  • dille

Bereiding

Kies als visspecialist zelf een vissoort die je voor dit gerecht wil gebruiken, dit kan pangasiusfilet of scholfilet zijn. Snijd de filet in het midden door en rol deze met de gerookte zalm binnenin op. Zet dit indien nodig vast met een klein e satéprikker. Presenteer de rolletjes met de witte wijnsaus erover en garneer af met kreeftgarnalen en wat verse dille.

Consumenten

Doe de visrolletjes voor 15 minuten in de oven op 180 graden.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Dossiers
Lees ook
Op naar het volgende jubileum

Op naar het volgende jubileum

Al veertig jaar zet de Vereniging van Nederlandse Vis­specialisten zich in voor de belangen van haar leden en de branche van visspecialisten in het algemeen.

Kabinet schrapt verbruiksdrempel TEK

Kabinet schrapt verbruiksdrempel TEK

Het kabinet laat de verbruiksdrempel voor de Tegemoetkoming Energiekosten vervallen. Dit betekent dat ook bedrijven die minder dan 5.000 m3 gas of 50.000 kilowattuur elektriciteit gebruiken in aanmerking komen voor deze steunmaatregel.

Visspeciaalzaken luiden noodklok

Visspeciaalzaken luiden noodklok

Niet alleen door de hogere kosten voor grondstoffen en energie, maar ook door de komende verhoging van het wettelijk minimumloon staat veel visdetaillisten het water aan de lippen.