Mini visrollade met witte wijnsaus

Epos visrollade

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Mini visrollade met witte wijnsaus.

Ingrediënten

  • 1 stuks pangasiusfilet/1 grote scholfilet
  • 40 gram gerookte zalmfilet
  • 10 gram kreeftgarnalen
  • 100 gram Witte Wijnsaus (art.nr. 700194)
  • dille

Bereiding

Kies als visspecialist zelf een vissoort die je voor dit gerecht wil gebruiken, dit kan pangasiusfilet of scholfilet zijn. Snijd de filet in het midden door en rol deze met de gerookte zalm binnenin op. Zet dit indien nodig vast met een klein e satéprikker. Presenteer de rolletjes met de witte wijnsaus erover en garneer af met kreeftgarnalen en wat verse dille.

Consumenten

Doe de visrolletjes voor 15 minuten in de oven op 180 graden.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

Dossiers
Lees ook
Een feestelijk jaar!

Een feestelijk jaar!

De Vereniging Nederlandse Visspecialisten bestaat dit jaar 40 jaar. Een heuglijk feit, waar we dan ook best trots op zijn. En om dat niet ongemerkt voorbij te laten gaan, hebben wij dit jaar meerdere feestelijkheden op de agenda staan.

Proeven en ontmoeten tijdens het eerste Epos Vers Festival

Proeven en ontmoeten tijdens het eerste Epos Vers Festival

Het eerste Epos Vers! Festival vond plaats op zondag 18 september en werd bezocht door ruim 1200 gasten. Tijdens het nieuwe event voor de ambachtelijke sector stond proeven, ontmoeten en genieten centraal.

‘Van medewerker tot leidinggevende’

‘Van medewerker tot leidinggevende’

Collega’s Paul Groes en Bart Obdam volgden samen de mbo-opleiding Visspecialist bij SVO vakopleiding food en rondden vorig jaar de opleiding Bedrijfsleider vers af. Paul runt nu met zijn vader Fikke’s Vishoek in Blokker, met Bart als onmisbare rechterhand.