Mini visrollade met witte wijnsaus
Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Mini visrollade met witte wijnsaus.
Ingrediënten
- 1 stuks pangasiusfilet/1 grote scholfilet
- 40 gram gerookte zalmfilet
- 10 gram kreeftgarnalen
- 100 gram Witte Wijnsaus (art.nr. 700194)
- dille
Bereiding
Kies als visspecialist zelf een vissoort die je voor dit gerecht wil gebruiken, dit kan pangasiusfilet of scholfilet zijn. Snijd de filet in het midden door en rol deze met de gerookte zalm binnenin op. Zet dit indien nodig vast met een klein e satéprikker. Presenteer de rolletjes met de witte wijnsaus erover en garneer af met kreeftgarnalen en wat verse dille.
Consumenten
Doe de visrolletjes voor 15 minuten in de oven op 180 graden.
Altijd op de hoogte blijven?
Dossiers
Meer over
Lees ook
Op naar het volgende jubileum
Al veertig jaar zet de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten zich in voor de belangen van haar leden en de branche van visspecialisten in het algemeen.
Kabinet schrapt verbruiksdrempel TEK
Het kabinet laat de verbruiksdrempel voor de Tegemoetkoming Energiekosten vervallen. Dit betekent dat ook bedrijven die minder dan 5.000 m3 gas of 50.000 kilowattuur elektriciteit gebruiken in aanmerking komen voor deze steunmaatregel.
Visspeciaalzaken luiden noodklok
Niet alleen door de hogere kosten voor grondstoffen en energie, maar ook door de komende verhoging van het wettelijk minimumloon staat veel visdetaillisten het water aan de lippen.