Parma Gamba's

Parma Gamba

Samenstelling:  Parma-Gamba-150x150

  • 1000 gram Gamba’s (gegaard)
  • 40 gram Bistro Kruidenolie Groene Pesto (07058K)
  • 200 gram Bistrosaus Mango Curry Chutney (08454P)
  • 200 gram Parmaham
  • 40 gram Verse bieslook
  • Ovenbakje
  • Satéstokjes

Bereiding:

  • Marineer de gamba’s met de Bistro Kruidenolie.
  • Prik 5 gamba’s aan een satéstokje en omwikkel het geheel vervolgens met een plakje Parmaham.
  • Giet een beetje Bistrosaus in het ovenschaaltje en leg vervolgens de spies op de saus
  • Garneer tot slot met fijngesneden bieslook

Consument: 

  • Gaar het bakje op een indirecte wijze op de BBQ gedurende 8 minuten. Dit recept is afkomstig van Epos.
Lees ook
Epos introduceert Kibbeling compleet

Epos introduceert Kibbeling compleet

Als medewerker bij Volendammer Visspecialist Tom Tuijp was het bereiden van de kruidenmix voor op de kibbeling, dagelijkse kost voor Pascalle Veerman. Toen ze bij kruidenspecialist Epos kwam te werken, greep ze haar kans. Samen met visspecialisten ontwikkelde ze de perfecte kruidenmix: Epos Kibbeling Compleet.

Visbeurs 2019:  ‘Het is vis wat de pot schaft’

Visbeurs 2019: ‘Het is vis wat de pot schaft’

De Spakenburgse Visbeurs is het tweejaarlijkse feest voor de visbranche. “Het is vandaag vis wat de pot schaft’, aldus voorzitter Ruud van Diermen van de Spakenburgse Vishandels Vereniging, die de beurs in de oneven jaren organiseert. “We hangen de vlag niet halfstok, ondanks alle uitdagingen. We gaan vol vertrouwen de toekomst in.”

Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Pasta pesto met scholfilet en gamba’s.