Verrassingssalade

Verrassingssalade_Epos

Samenstelling

  • 350 gram Rivierkreeft
  • 350 gram Gerookte zalm (Julienne)
  • 8 Gekookte eieren
  • 200 gram Mandarijnen uit blik
  • 200 gram Toktoksaus (08313K)
  • Verse peterselie

Bereiding

Snijd de rivierkreeftjes, gerookte zalm en mandarijntjes in kleine stukjes. Kook zelf de eieren totdat ze hard zijn in circa 8 minuten of gebruik kant en klare eieren. Haal de eieren in de lengte en breedte door een eiersnijder zodat je dunne reepjes krijgt. Meng de dunne ei reepjes door de Toktoksaus. Garneer af met optioneel surimi, rivierkreeftjes, gerookte zalm en verse peterselie.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

Dossiers
Lees ook
The Seafood Shop wint zaak tegen gemeente Amsterdam

The Seafood Shop wint zaak tegen gemeente Amsterdam

In 2017 opende de familie De Visscher The Seafood Shop aan de Leidsestraat in Amsterdam. Al snel raakte de winkel verwikkeld in een juridisch conflict met de gemeente Amsterdam over de directe consumptie van bijvoorbeeld een broodje haring in de winkel. Na 2,5 jaar procederen stelt de Raad van State The Seafood Shop in het gelijk. Toch moet de familie...

Alea Publishers lanceert vacaturesite Foodbanen.nu

Alea Publishers lanceert vacaturesite Foodbanen.nu

Alea Publishers, uitgever van vakbladen zoals EVMI en Bakkers in Bedrijf, lanceert op 19 oktober Foodbanen.nu. Door de samenwerking met een aantal andere uitgevers groeit deze nieuwe vacaturewebsite voor de Agro, Food & Drinks-branches binnen een paar weken naar een bereik van meer dan 300.000 professionals.

‘Oud en jong herontdekt de versspecialist’

‘Oud en jong herontdekt de versspecialist’

Gerechten vormen een steeds groter deel van de verkoop. Dat biedt visspecialisten de kans om meer dan ooit met hun eigen stijl en smaak extra markt te veroveren. Ondersteuning daarbij van leveranciers is altijd welkom en inspirerend. Vandaag het vijfde en laatste deel van deze rondvraag rondom het thema smaakmakers met Ru-vis en Yama.