Verrassingssalade

Verrassingssalade_Epos

Samenstelling

  • 350 gram Rivierkreeft
  • 350 gram Gerookte zalm (Julienne)
  • 8 Gekookte eieren
  • 200 gram Mandarijnen uit blik
  • 200 gram Toktoksaus (08313K)
  • Verse peterselie

Bereiding

Snijd de rivierkreeftjes, gerookte zalm en mandarijntjes in kleine stukjes. Kook zelf de eieren totdat ze hard zijn in circa 8 minuten of gebruik kant en klare eieren. Haal de eieren in de lengte en breedte door een eiersnijder zodat je dunne reepjes krijgt. Meng de dunne ei reepjes door de Toktoksaus. Garneer af met optioneel surimi, rivierkreeftjes, gerookte zalm en verse peterselie.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

Dossiers
Lees ook
VNV wil de band met haar leden verder verstevigen

VNV wil de band met haar leden verder verstevigen

Nu de coronastorm enigszins is gaan liggen, smeedt het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV) plannen om de band met de leden verder te verstevigen. De brancheorganisatie ontwikkelde in de afgelopen maanden diverse initiatieven om het contact met de leden te intensiveren.

Normaal

Normaal

Ik weet niet hoe het u vergaat, maar ik ben het soms zo zat. Dat iedereen de afgelopen twaalf weken maar deed alsof we zoveel tijd over hebben. Tijd om op te ruimen, om nieuwe dingen te leren en om alle achterstallige klussen aan huis en tuin te doen. Terwijl ik net zo druk als anders was en ik om me heen ook vooral mensen zag die het juist drukker...

‘Bij SVO kom ik visgekken tegen’

‘Bij SVO kom ik visgekken tegen’

Als driejarige wilde Frans Bekema (37) al visboer worden. Die droom maakte hij waar. Momenteel runt hij de visafdeling van Jumbo Kooistra in Bolsward. In februari rondde hij cum laude de mbo-opleiding Visspecialist van SVO vakopleiding food af.