Verrassingssalade

Verrassingssalade_Epos

Samenstelling

  • 350 gram Rivierkreeft
  • 350 gram Gerookte zalm (Julienne)
  • 8 Gekookte eieren
  • 200 gram Mandarijnen uit blik
  • 200 gram Toktoksaus (08313K)
  • Verse peterselie

Bereiding

Snijd de rivierkreeftjes, gerookte zalm en mandarijntjes in kleine stukjes. Kook zelf de eieren totdat ze hard zijn in circa 8 minuten of gebruik kant en klare eieren. Haal de eieren in de lengte en breedte door een eiersnijder zodat je dunne reepjes krijgt. Meng de dunne ei reepjes door de Toktoksaus. Garneer af met optioneel surimi, rivierkreeftjes, gerookte zalm en verse peterselie.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

Dossiers
Lees ook
Een feestelijk jaar!

Een feestelijk jaar!

De Vereniging Nederlandse Visspecialisten bestaat dit jaar 40 jaar. Een heuglijk feit, waar we dan ook best trots op zijn. En om dat niet ongemerkt voorbij te laten gaan, hebben wij dit jaar meerdere feestelijkheden op de agenda staan.

Proeven en ontmoeten tijdens het eerste Epos Vers Festival

Proeven en ontmoeten tijdens het eerste Epos Vers Festival

Het eerste Epos Vers! Festival vond plaats op zondag 18 september en werd bezocht door ruim 1200 gasten. Tijdens het nieuwe event voor de ambachtelijke sector stond proeven, ontmoeten en genieten centraal.

‘Van medewerker tot leidinggevende’

‘Van medewerker tot leidinggevende’

Collega’s Paul Groes en Bart Obdam volgden samen de mbo-opleiding Visspecialist bij SVO vakopleiding food en rondden vorig jaar de opleiding Bedrijfsleider vers af. Paul runt nu met zijn vader Fikke’s Vishoek in Blokker, met Bart als onmisbare rechterhand.