Recepten

Parma Gamba's

Parma Gamba's

Samenstelling: 1000 gram Gamba’s (gegaard) 40 gram Bistro Kruidenolie Groene Pesto (07058K) 200 gram Bistrosaus Mango Curry Chutney (08454P) 200 gram Parmaham 40 gram Verse bieslook Ovenbakje Satéstokjes Bereiding: Marineer de gamba’s met de Bistro Kruidenolie. Prik 5 gamba’s aan een satéstokje en omwikkel het geheel vervolgens met een plakje Parmaham....

Wrap met haring

Wrap met haring

Samenstelling: 250 gram Cherrytomaatjes 250 gram Zure haring 400 gram Babi Chutneysaus (08010K) 400 gram Roerbakmix 100 gram Pizzakaas (11090K) Bereiding: Blancheer roerbakgroente. Snijd de zure haring en cherrytomaatjes in stukjes en meng dit door de Babi Chutneysaus. Meng vervolgens de roerbakgroente en de Pizzakaas door het geheel. Leg een gedeelte...

Haring Bietensalade

Haring Bietensalade

Samenstelling: 8 stuks Zure haringen 1000 gram Gekookte aardappels 1000 gram Gekookte bietjes 4 stuks Zachtzure appels 500 gram Bieslook Uiensaus (08013K) 150 gram Zilveruitjes Verse bieslook Bereiding: Snijd de haring, aardappel, bietjes en de appel in kleine stukjes. Meng de Bieslook Uiensaus en de zilveruitjes door het mengsel. Garneer met fijngesneden...

Pitabroodje met paling

Pitabroodje met paling

Kruidenspecialist Epos in Nijkerk pakt uit met heerlijke palingrecepten. Zo heeft het bedrijf een recept ontwikkeld voor een pitabroodje met paling. Motto van het bedrijf: Meer dan smaak alleen! Alle recepten van Epos zijn eenvoudig zijn te bereiden en de consument zet ze in een handomdraai op tafel.   Pitabroodje met paling Een smakelijk pitabroodje...

Epos' pastasalade met paling

Epos' pastasalade met paling

Kruidenspecialist Epos in Nijkerk pakt uit met heerlijke palingrecepten. Zo heeft het bedrijf een recept ontwikkeld voor frisse pastasalade. Motto van het bedrijf: Meer dan smaak alleen! Alle recepten van Epos zijn eenvoudig zijn te bereiden en de consument zet ze in een handomdraai op tafel. Pastasalade met paling Een heerlijke pastasalade met paling,...

Quiche met paling, prei en een vleugje Epos

Quiche met paling, prei en een vleugje Epos

Samenstelling: 150 gram gerookte Paling 100 gram Thaise-Currysaus (08178K) 50 gram Prei (in ringetjes) 2 eieren Quiche-bakjes. Bereiding: Was de prei en laat deze goed uitlekken. Kluts de eieren met de Thaise-Currysaus tot er een homogene massa ontstaat. Snijd de paling in kleine stukjes en meng deze door het eimengsel. Verdeel het mengsel over...

Broodje Best Garnalensalade

Broodje Best Garnalensalade

Samenstelling: 1000 gram Hollandse garnalen 500 gram American Grillsaus (08002B) 150 gram Wortel reepjes (zakje) 100 gram Rode ui 150 gram Rode paprika Bereiding: Snijd de rode paprika en rode ui in blokjes. Meng dit vervolgens met de wortelreepjes, American Grillsaus en Hollandse garnalen. Consument: Lekker op een stokbroodje. Dit recept...

Mango Garnalen Salade

Mango Garnalen Salade

Samenstelling: 1000 gram Hollandse Garnalen 350 gram Bistrosaus Mango Curry Chutney (08454DS) 350 gram Mayonaise (08105K) 150 gram Wortel 150 gram Mango 150 gram Rode paprika Bereiding: Snijd de rode paprika en de mango in kleine blokjes en de wortels in reepjes. Meng dit met elkaar en met de garnalen, de Bistrosaus en de mayonaise. Consument:...

Heilbot Saigon

Heilbot Saigon

Samenstelling: 1000 gram Heilbotfilet 400 gram Saigonsaus (07138K) 30 gram Grillmix E Kerry (02094K) 200 gram ontbijtspek Bereiding: Snijd de heilbotfilet in stukjes van circa 100 gram en kruid deze met Grillmix E Kerry. Omwikkel elk stukje met een plakje ontbijtspek. Gaar de stukjes in een voorverwarmde oven van 170℃ gedurende 8 minuten. Giet...

Gerookte Heilbot-salade

Gerookte Heilbot-salade

Samenstelling: 1000 gram Heilbotfilet 1000 gram Bistrosaus Mango Chutneysaus (08455P) 1000 gram Mayonaise 80% (08105K) 5 gram Perfecto (04336K) Colora decoratiemix (02034K) Bereiding: Snijd de heilbot in reepjes. Meng de Mayonaise door de Bistrosaus mango curry chutney. Meng als laatste de perfecto en gerookte heilbot door de saus. Snijd de bieslook...

Vismagazine 4 | mei 2020
Vismagazine 4 | mei 2020

Met onder andere: Virtuele voorjaarsbeurs Vismagazine, Meer Noordzeevis op het bord en Vishandel Buter.

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2020
Hygiënespecial 2020

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Viswijzer 2020
Viswijzer 2020

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Vlaggetjesdag 2020 in Scheveningen

12 juni 2020 - 14 juni 2020

Lees meer

Expo GastroPan 2020

21 juni 2020 - 23 juni 2020

Lees meer

Dag van de Duurzame verpakking

22 juni 2020 - 22 juni 2020

Lees meer

Video Vis