Recepten

Gevulde Vleestomaat Tonijn

Gevulde Vleestomaat Tonijn

Samenstelling: 1000 gram Tonijnfilet 50 gram Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood (07952K) 200 gram Tortillasaus (08179K) 200 gram Wokgroente Verse peterselie Bereiding: Snijd de tonijn in stukjes en blancheer de wokgroente. Gaar de tonijn in de steamer in circa 10 minuten op 150°C. Marineer de tonijn met de Meesterlijke Kruidenolie. Meng de Tortillasaus...

Pizza Scholletje

Pizza Scholletje

Samenstelling: 1000 gram Scholfilet 200 gram Pizzasaus (08136K) 15 gram Knoflookpeper (04215K) 100 gram Salami plakjes 200 gram Champignons 200 Rode ui 100 gram Parmezaanse kaas Verse bieslook Ovenbakje Bereiding: Snijd de scholfilet in stukjes van 120 gram en kruid deze met de Knoflookpeper. Snijd de champignons en uien in stukjes en fruit deze...

Meesterlijke Scholfilet in Dalí Groen

Meesterlijke Scholfilet in Dalí Groen

Samenstelling: 1000 gram Scholfilet 60 gram Meesterlijke Kruidenolie Dalí Groen (07950DS) * Verse bieslook 2 Citroenen * Dit product is vrij van de 14 declarabele allergenen + 10 aanvullende allergenen volgens de LeDa-lijst. Echter dient u bij de bereiding van recepturen met meerdere zaken rekening te houden bij een glutenintolerantie. Onze Rayon...

Crouton met Makreel en Zontomaatjes

Crouton met Makreel en Zontomaatjes

Samenstelling: 1000 gram Gerookte makreel filet 120 gram Meesterlijke Kruidenolie Vermeer Geel (07232DS) * 150 gram Zoete zontomaatjes 10 Stokbroden Bieslook * Dit product is vrij van de 14 declarabele allergenen + 10 aanvullende allergenen volgens de LeDa-lijst. Echter dient u bij de bereiding van recepturen met meerdere zaken rekening te houden...

Makreel gevuld met paddenstoelen

Makreel gevuld met paddenstoelen

Samenstelling: 1000 gram Makreelfilet 60 gram Bistro Kruidenolie Bretagne (07076K) 300 gram Paddenstoelen of champignons 3 tenen Knoflook 2 Uien 2 Limoenen Rolladetouw (03034K) Ovenbakjes Bereiding: Snijd de uien, knoflook en paddenstoelen in stukjes. Fruit het mengsel 3 minuten met wat olie in de pan. Beleg één gedeelte van de makreel met het gefruite...

Gamba salade

Gamba salade

Samenstelling: 1000 gram Gamba’s (gegaard) 500 gram Bieslook Uiensaus (08013K) 10 gram Perfecto 200 (04336K) 100 gram Zongedroogde tomaatjes 100 gram Olijven zonder pit 200 gram Verse feta 200 gram Komkommer 40 gram Bieslook Bereiding: Snijd de zongedroogde tomaatjes, olijven en de feta fijn. Snijd de komkommer in de lengte doormidden en haal de...

Parma Gamba's

Parma Gamba's

Samenstelling: 1000 gram Gamba’s (gegaard) 40 gram Bistro Kruidenolie Groene Pesto (07058K) 200 gram Bistrosaus Mango Curry Chutney (08454P) 200 gram Parmaham 40 gram Verse bieslook Ovenbakje Satéstokjes Bereiding: Marineer de gamba’s met de Bistro Kruidenolie. Prik 5 gamba’s aan een satéstokje en omwikkel het geheel vervolgens met een plakje Parmaham....

Wrap met haring

Wrap met haring

Samenstelling: 250 gram Cherrytomaatjes 250 gram Zure haring 400 gram Babi Chutneysaus (08010K) 400 gram Roerbakmix 100 gram Pizzakaas (11090K) Bereiding: Blancheer roerbakgroente. Snijd de zure haring en cherrytomaatjes in stukjes en meng dit door de Babi Chutneysaus. Meng vervolgens de roerbakgroente en de Pizzakaas door het geheel. Leg een gedeelte...

Haring Bietensalade

Haring Bietensalade

Samenstelling: 8 stuks Zure haringen 1000 gram Gekookte aardappels 1000 gram Gekookte bietjes 4 stuks Zachtzure appels 500 gram Bieslook Uiensaus (08013K) 150 gram Zilveruitjes Verse bieslook Bereiding: Snijd de haring, aardappel, bietjes en de appel in kleine stukjes. Meng de Bieslook Uiensaus en de zilveruitjes door het mengsel. Garneer met fijngesneden...

Pitabroodje met paling

Pitabroodje met paling

Kruidenspecialist Epos in Nijkerk pakt uit met heerlijke palingrecepten. Zo heeft het bedrijf een recept ontwikkeld voor een pitabroodje met paling. Motto van het bedrijf: Meer dan smaak alleen! Alle recepten van Epos zijn eenvoudig zijn te bereiden en de consument zet ze in een handomdraai op tafel.   Pitabroodje met paling Een smakelijk pitabroodje...

Vismagazine 9 | november 2020
Vismagazine 9 | november 2020

De thema's van dit nummer van Vismagazine zijn trends en zakelijke dienstverlening.

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Digitaal magazine
Digitaal magazine

Lees nu Vismagazine 7 online als digitaal magazine.

Lees verder
Viswijzer 2020
Viswijzer 2020

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Seafood Expo Asia Reconnect 2020

17 november 2020 - 19 november 2020

Lees meer

BioKennisweek

18 januari 2021 - 00:00

Lees meer

Webinar ‘Praktijkleren in het mbo’

27 januari 2021

Lees meer

Video Vis