Recepten

Pitabroodje met paling

Pitabroodje met paling

Kruidenspecialist Epos in Nijkerk pakt uit met heerlijke palingrecepten. Zo heeft het bedrijf een recept ontwikkeld voor een pitabroodje met paling. Motto van het bedrijf: Meer dan smaak alleen! Alle recepten van Epos zijn eenvoudig zijn te bereiden en de consument zet ze in een handomdraai op tafel.   Pitabroodje met paling Een smakelijk pitabroodje...

Epos' pastasalade met paling

Epos' pastasalade met paling

Kruidenspecialist Epos in Nijkerk pakt uit met heerlijke palingrecepten. Zo heeft het bedrijf een recept ontwikkeld voor frisse pastasalade. Motto van het bedrijf: Meer dan smaak alleen! Alle recepten van Epos zijn eenvoudig zijn te bereiden en de consument zet ze in een handomdraai op tafel. Pastasalade met paling Een heerlijke pastasalade met paling,...

Quiche met paling, prei en een vleugje Epos

Quiche met paling, prei en een vleugje Epos

Samenstelling: 150 gram gerookte Paling 100 gram Thaise-Currysaus (08178K) 50 gram Prei (in ringetjes) 2 eieren Quiche-bakjes. Bereiding: Was de prei en laat deze goed uitlekken. Kluts de eieren met de Thaise-Currysaus tot er een homogene massa ontstaat. Snijd de paling in kleine stukjes en meng deze door het eimengsel. Verdeel het mengsel over...

Broodje Best Garnalensalade

Broodje Best Garnalensalade

Samenstelling: 1000 gram Hollandse garnalen 500 gram American Grillsaus (08002B) 150 gram Wortel reepjes (zakje) 100 gram Rode ui 150 gram Rode paprika Bereiding: Snijd de rode paprika en rode ui in blokjes. Meng dit vervolgens met de wortelreepjes, American Grillsaus en Hollandse garnalen. Consument: Lekker op een stokbroodje. Dit recept...

Mango Garnalen Salade

Mango Garnalen Salade

Samenstelling: 1000 gram Hollandse Garnalen 350 gram Bistrosaus Mango Curry Chutney (08454DS) 350 gram Mayonaise (08105K) 150 gram Wortel 150 gram Mango 150 gram Rode paprika Bereiding: Snijd de rode paprika en de mango in kleine blokjes en de wortels in reepjes. Meng dit met elkaar en met de garnalen, de Bistrosaus en de mayonaise. Consument:...

Heilbot Saigon

Heilbot Saigon

Samenstelling: 1000 gram Heilbotfilet 400 gram Saigonsaus (07138K) 30 gram Grillmix E Kerry (02094K) 200 gram ontbijtspek Bereiding: Snijd de heilbotfilet in stukjes van circa 100 gram en kruid deze met Grillmix E Kerry. Omwikkel elk stukje met een plakje ontbijtspek. Gaar de stukjes in een voorverwarmde oven van 170℃ gedurende 8 minuten. Giet...

Gerookte Heilbot-salade

Gerookte Heilbot-salade

Samenstelling: 1000 gram Heilbotfilet 1000 gram Bistrosaus Mango Chutneysaus (08455P) 1000 gram Mayonaise 80% (08105K) 5 gram Perfecto (04336K) Colora decoratiemix (02034K) Bereiding: Snijd de heilbot in reepjes. Meng de Mayonaise door de Bistrosaus mango curry chutney. Meng als laatste de perfecto en gerookte heilbot door de saus. Snijd de bieslook...

Schelvis wrap

Schelvis wrap

Samenstelling: 1000 gram Schelvisfilet 40 gram Chinese Roasteakgekruid (01066K) 500 gram Deense Sandwichsaus (08035K) 250 gram Wokgroente 2 Rode paprika’s Wrap/tortillavellen Bosje Peterselie Bereiding: Kruid de schelvis met de Chinese Roasteakgekruid. Gaar de schelvisfilet in de oven op 150 ºC gedurende 8 minuten. Snijd de paprika’s in blokjes....

Roerbak Schelvis India

Roerbak Schelvis India

Samenstelling: 1000 gram Schelvisfilet 20 gram Fruitige Kokosmix (02123K) 200 gram Ui 200 gram Rode paprika 300 gram Parijse worteltjes 700 gram Maaltijdsaus India (08969K) Bereiding: Kruid de schelvisfilet met de Fruitige Kokosmix. Snijd de ui en paprika in stukjes. Bak deze met de Parijse worstjes circa 6 minuten in de wokpan. Gaar de schelvis...

Spaanse Kabeljauw-rollade

Spaanse Kabeljauw-rollade

Ingrediënten: 1000 gram Kabeljauwfilet 150 gram Chorizo 150 gram Manchego (of andere Spaanse kaas) 100 gram Rucola 150 gram Zongedroogde tomaatjes 150 gram Serranoham 60 gram Bistro Kruidenolie Garlic (07041K) Bereiding: Snijd van de kabeljauwfilet een stukje van 125 gram. Halveer de kabeljauw in de lengte en beleg één deel met twee plakjes chorizo,...

Vismagazine 8 -november 2019
Vismagazine 8 -november 2019

Met onder andere CEO Michiel Driessen van Verstegen, Visgilde Dieren, Vishandel J Plat en de Visbeurs 2019

Bekijk de inhoud
Viswijzer 2019
Viswijzer 2019

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen

19 november 2019 - 19 november 2019

Lees meer

Anufood China

20 november 2019 - 22 november 2019

Lees meer

Open avond SVO vakopleiding Food - Houten

27 november 2019

Lees meer