Maaltijden in trek

Wetenschap, techniek, vaardigheden, grondstoffen, goede smaak en liefde voor het vak: ziehier een aantal ingrediënten voor een goed gerecht. Mét de goede nasmaak van gezond en duurzaam. Visverkopers bereiden vaker maaltijden en daar komt meer bij kijken dan een recept. 1. Bregje Kroeze-Krebbers, Allergenen Consultancy:‘Veel recal...
Dossiers
Lees ook
Wijzigingen corona steunmaatregelen

Wijzigingen corona steunmaatregelen

De door de overheid in het leven geroepen corona steunmaatregelen zijn continue aan verandering onderhevig. Deze veranderingen pakken afwisselend positief of negatief uit. Ik noem een paar van belang zijnde wijzigingen naar de stand van zaken op 30 juli 2021.

Vertrouwenspersoon voor visdetailhandel

Vertrouwenspersoon voor visdetailhandel

Bedrijven zijn verplicht om werknemers te beschermen tegen psychosociale arbeidsbelasting. Werknemers kunnen op hun werk geconfronteerd worden met vormen van ongewenst gedrag, zoals pesten, seksuele intimidatie, discriminatie en agressie. Het is prettig als een getroffen werknemer met zijn problemen terecht kan bij een vertrouwenspersoon.

Smaakmakers

Smaakmakers

Heerlijk woord vind ik dat: smaakmakers. Natuurlijk bedoelen we er in deze editie ingrediënten mee die vis nog lekkerder kunnen maken. Maar eerlijk gezegd zoeken we bij Vismagazine altijd naar smaakmakers.