Artikel

Meesterlijke Poon in Zuurkool

poonSamenstelling

  • 1000 gram Rode Poon (filet)
  • 500 gram Zuurkool (gegaard)
  • 250 gram Kaasroomsaus (08063K)
  • 50 gram Meesterlijke Kruidenolie da Vinci Groen (07954DS)
  • Bosje peterselie
  • Ovenschaaltje

Bereiding

Marineer circa 500 gram rode poon met 25 gram Meesterlijke Kruidenolie. Schenk onder in een ovenschaaltje 125 gram Kaasroomsaus en leg hierop 250 gram zuurkool. Leg hier vervolgens de gemarineerde Rode Poon op en garneer met fijngesneden peterselie.

Consument

Gaar het geheel in een voorverwarmde oven van 180ºC in circa 15 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos. Bekijk ook deze recepten met Epos Meesterlijke Kruidenolie: Fruitig Tongrolletje, Meesterlijke Poon pakketjes en Tongfilet met Groentespaghetti.