Vismagazine Magazine voor visprofessionals
  • Adverteren
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Inloggen
  • Uitloggen
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen inloggegevens? Activeer account
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIN
  • RSS
  • Home
  • Nieuws
    • Productnieuws
    • Bedrijfsinformatie
    • Bedrijfsnieuws
  • Agenda
    • Evenementen
      • Horecava 2019
      • VIP 2018
  • Dossiers
    • Aanlandplicht
    • Brexit
    • Financieel
    • Foodlog
    • Pulsvisserij
    • Reportages
    • Vissersbond
    • Wetgeving
    • Links
  • Recepten
  • Vakblad
  • Bedrijven
    • Abonnementen bedrijvengids
    • Bedrijfsvermelding toevoegen
    • Bedrijfsvermelding aanpassen
  • Vacatures
    • Werkzoekenden
    • Vacature / CV plaatsen
  • Adverteren
    • Marktplaats
      • Gezocht
      • Te koop 2e hands
      • Te koop nieuw
      • Advertentie plaatsen

Home » DWP-Vlogs » Smedes Fine Food – VIP 2018

dwp-vlogs

Smedes Fine Food – VIP 2018

21 maart 2018

Erik Verbeek van Smedes Fine Food vertelt over de verschillende workshops van de kookstudio De Smaaksmederij, die nu ook op locatie worden gegeven. En over de hulp die Smedes Fine Food biedt bij de inrichting van de vitrine.

Trefwoorden: Erik Verbeek, inrichting, Smaaksmederij, Smedes Fine Food., Vers Informatie Platform, VIP 2018, vitrine, workshop

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers Vis magazine!

Meer berichten

  • Opening mosselseizoen

    Opening mosselseizoen

    2 augustus 2018

    Woensdag 1 augustus opende het mosselseizoen. De bodemcultuurmosselen werden per onderzeeër naar de oppervlakte gebracht. Bekijk hier de beelden vanuit de onderzeeër.

  • Nationale Haringdag

    Nationale Haringdag in Spakenburg

    14 juni 2018

    Karel van den Heuvel (Versplatform) verzorgde een Amerikaanse veiling tijdens de Nationale Haringdag. Bram van Diermen won de bieding. De € 10.000,- opbrengst ging naar Dupan. Lees verder →

  • Zeelandia Garnalen – VIP 2018

    21 maart 2018

    Wim Apeldoorn van Zeelandia Garnalen vertelt op VIP 2018 over hun garnalen. Als enige bedrijf in Nederland pellen zij Noordzeegarnalen met de hand. Lees verder →

  • Verstegen

    Verstegen Spices & Sauces – VIP 2018

    21 maart 2018

    Jos Hutten van Verstegen Spices & Sauces toont tijdens VIP 2018 de bbq-worstjes. Deze zijn allergeen vrij en bevatten geen fosfaat. Hiermee springt Verstegen in op de consumententrends gemak en gezondheid. Lees verder →

  • Koeltechnisch Buro Midden Nederland – VIP 2018

    21 maart 2018

    Bernadette Koops van Koeltechnisch Buro Midden Nederland vertelt op het VIP-event over de laatste trends op het gebied van koeling en interieur. Lees verder →

  • Epos – VIP 2018

    21 maart 2018

    Epos, smaakmakers voor de versspecialist, geeft bezoekers van VIP 2018 een sneak preview van de zeewiertapenade. Daarnaast toont Epos allerlei tapenades en pesto’s, waaronder de nieuwe tapenades dille dragon, smokey basterd en venkel tijm. Lees verder →

  • Epos

    3 oktober 2017

    Epos lanceert tijdens de Visbeurs drie nieuwe curry’s. Ook toont het bedrijf de nieuwe lijn Sensations Lees verder →

  • Mol Fresh Food

    3 oktober 2017

    Op de Spakenburgse Visbeurs presenteert Mol Fresh Food naast hun gesneden ui ook nieuwe producten. Lees verder →

  • Verstegen

    Verstegen Spices & Sauces

    3 oktober 2017

    Verstegen Spices & Sauces presenteert op de Spakenburgse Visbeurs drie verschillende concepten. Lees verder →

  • Koeltechnisch Buro Midden Nederland

    Koeltechnisch Buro Midden Nederland

    3 oktober 2017

    Op de Spakenburgse Visbeurs presenteert Koeltechnisch Buro Midden Nederland de eigen productielijn koeltoonbanken. Lees verder →

Bestel nu GRATIS 2 proefnummers Vis magazine!

VIS-journaal

  • Nieuws toevoegen
  • Bedrijf aanpassen
  • Bedrijf verwijderen
  • Mijn gegevens
  • Uitloggen

Deel & Like ons!

Meest recente vakbladen

Vismagazine 1

Vis 1-2019

Viswijzer 2018

Agenda

  • 13 feb 2019 BIOFACH
  • 25 feb 2019 Horecabeurs Bredene
  • 10 mrt 2019 Horecatel
  • 18 mrt 2019 Horecabeurs Goes
  • 21 mrt 2019 ProVeg New Food Conference
Alle evenementen →

Over Vis

  • Adverteren
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Inloggen
  • Uitloggen

Gerelateerde uitgaven

  • EVMI
  • Vlees+
  • Bakkers in Bedrijf
  • Vakblad IJS
Vakbladen.com
Vis Magazine is een activiteit van Vakbladen.com. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing:
  • Disclaimer
  • Privacy Statement
  • Leveringsvoorwaarden
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIN
  • RSS
Vismagazine maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie over cookies. Sluiten