Holland Fisheries Event op 7 en 8 oktober

Holland Fisheries Event 2018_foto Petra

Najaar 2022 vindt de twaalfde editie van het Holland Fisheries Event plaats. Op 7 en 8 oktober komt de branche samen op Urk voor deze visserij- en maritieme beurs met een internationaal karakter.

De organisatie Stichting Visserijdagen Urk kiest voor de zesde keer voor De Koningshof op Urk als beurslocatie. Hier wordt een beursvloer gebouwd die ruimte biedt aan zo’n 100 exposanten uit de visserij – en maritieme sector.

Noviteiten voor visserij en maritieme sector

Het Holland Fisheries Event biedt binnen- en buitenlandse exposanten de mogelijkheid om hun nieuwste producten en noviteiten te tonen aan een breed zakelijk publiek. Dit kan in een beursstand of tijdens een seminar.

Ga voor meer informatie naar de website www.holland-fisheries.nl of mail naar info@holland-fisheries.nl.

Geen nieuws van Vismagazine meer missen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maandag het laatste nieuws.

Inschrijven nieuwsbrief
Lees ook
Franse wateren blijven open voor Nederlandse flyshootvissers

Franse wateren blijven open voor Nederlandse flyshootvissers

De Nederlandse flyshootvissers mogen blijven vissen in de Franse wateren. Een ruime meerderheid van het Europese Parlement stemde hier mee in. “De Fransen hebben de flyshootvisserij gelukkig dus niet kunnen verbieden”, aldus Europarlementariër Peter van Dalen (ChristenUnie).

WENR onderzoekt mogelijkheden commerciële rivierkreeftvisserij

WENR onderzoekt mogelijkheden commerciële rivierkreeftvisserij

De Amerikaanse rivierkreeft heeft zich ontwikkeld tot een ware plaag. Vangen en opeten is een vaak genoemde oplossing. Wageningen Environmental Research (WENR) onderzoekt of er een markt is voor de rivierkreeftvisserij en of er mogelijkheden zijn voor de diervoederindustrie?

COV tegen verhoging NVWA-tarieven voor landbouwsector

COV tegen verhoging NVWA-tarieven voor landbouwsector

Vanaf 1 januari verhoogt het kabinet de NVWA-tarieven voor de landbouwsector. Van 100 naar 130 miljoen euro. De Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) is het niet eens met deze nieuwe tarieven en stuurt het onderstaande persbericht met de titel ‘Kabinet haalt opnieuw uit naar landbouw, met extreme NVWA-tarieven’.