Moederbedrijf Kippie komt met nieuwe winkelformule Vissie

5 maart 2021 Redactie Food

Krijgsman Retail Services (KRS), het moederbedrijf van Kippie, komt in april met de nieuwe winkelformule Vissie. De pilotstore opent op 8 april in winkelcentrum Carnisse Veste in Barendrecht. in het assortiment zitten allerlei kant-en-klare visproducten.

Kortgezegd is Vissie een vis-variant van de Kippie-formule. Het idee ontstond spontaan. "Tijdens ons wekelijks overleg op kantoor spraken wij gekscherend over een vis-variant van onze formule", vertelt Sanne Hofman, namens KRS. "Het begon als een grap, maar al snel werden al mijn collega’s enthousiast. De naam was dan ook snel bedacht."

De nieuwe winkelketen borduurt voort op de bekende Kippie-formule. Hiervoor deden medewerkers van KRS productkennis en ervaring op in verschillende winkels. Het assortiment bestaat uit kant-en-klaar producten, zoals verschillende belegde broodjes, kant-en-klare maaltijden, visloempia’s en vele gebakken producten. Net als bij Kippie, worden bij Vissie ook de bekende pannen verkocht.

Vissie is een nieuwe franchiseformule. De keten exploiteert in eerste instantie de winkel in Barendrecht zelf, maar later gaat een franchisenemer dit doen. "Het zijn natuurlijk rare en onzekere tijden voor ondernemers. Je opent nu niet zomaar een nieuwe winkel. Toch zien wij deze tijd ook als een tijd voor nieuwe kansen. Deze nieuwe franchiseformule biedt perspectief en zorgt voor energie!", aldus Sanne Hofman.

 

Altijd op de hoogte blijven?