Proeven en ontmoeten tijdens het eerste Epos Vers Festival

Epos Vers Festival persbericht

Het eerste Epos Vers! Festival vond plaats op zondag 18 september en werd bezocht door ruim 1200 gasten. Tijdens het nieuwe event voor de ambachtelijke sector stond proeven, ontmoeten en genieten centraal.

De gasten van het Epos Vers! Festival werden getrakteerd op veel fingerfood hapjes in verschillende thema’s en konden zich laten inspireren in de BBQ-area met diverse foodtrucks en BBQ-settings. De bekende Meat Josja liet met haar live BBQ set zien waarom zij zoveel volgers heeft via social media, met recepten waarbij innovatieve producten van Epos werden gebruikt. Ondertussen waren er optredens van DJ Hermen, Thomas Berge, Otto Lagerfett en Wolter Kroes in de Live zaal.

Smaakmakers

Het foodassortiment bestond uit verschillende thema’s en werd op smaak gebracht met smaakmakers van Epos. Van zowel de klassiekers, als het nieuwste najaar- en feestdagen assortiment, voor ieder wat wils. De laatste grilltrends van het moment, de lekkerste barbecue- en bijgerechten voor het hele jaar: alles was aanwezig.

John Buis, Business Unit Manager van Epos, noemt het eerste Epos Vers! Festival een groot succes. “Ik ken eigenlijk geen ambachtelijke beurzen en events waar je in een informele sfeer je kunt laten inspireren en samen met collega’s en vakgenoten nieuwe smaakcombinaties kunt ontdekken in combinatie met een stukje entertainment. Aan alle ingrediënten voor een geslaagd festival is gedacht. Onze gasten hebben het zeer gewaardeerd en komen graag nog eens langs. Voor mij is het nu al één van de leukste evenementen van het jaar geweest. Op naar het volgende Epos Vers!”

Op zoek naar recepten van Epos? Bekijk hier verschillende recepten uit Vleesmagazine en hier recepten uit Vismagazine. 

Lees ook
Chris de Graaf van C-Vis verkoopt steeds meer gemaksproducten

Chris de Graaf van C-Vis verkoopt steeds meer gemaksproducten

Chris de Graaf, eigenaar van C-Vis in Bunnik, krijgt regelmatig Pascalle Veerman, de rayonmanager van Epos, over de vloer. “Ik hoef maar te appen met een vraag. Er komen altijd mooie recepten en gerechten uit voort.”

Epos op pad met de foodtruck

Epos op pad met de foodtruck

Een uniek BEELD. Pascalle Veerman in de gloednieuwe Epos foodtruck, ’s morgens in alle vroegte, bij de grossier in volendam, Stralend als altijd en... met een nieuwe reeks smaakmakers speciaal voor de visbranche: La Fish.

Maaltijdroerbak Hollandse Stijl

Maaltijdroerbak Hollandse Stijl

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Maaltijdroerbak Hollandse Stijl.