Makreel Salade Zeewier

Vismagazine_Epos

Vismagazine_Epos-300x200 Samenstelling

  • 700 gram Gerookte makreel
  • 350 gram Tartaarsaus (08264K)
  • 150 gram Epos Sensation Tapenade Zeewier (07611K)
  • 20 gram Verse dille

Bereiding

Snijd de makreel in kleine stukjes. Meng de Tartaarsaus en de Tapenade Zeewier door de stukjes makreel. Garneer de bovenkant met verse dille.

Consument

Lekker op een toastje of stokbrood.

Dit recept is afkomstig van Epos.

Lees ook
Top 5 recepten van Vismagazine

Top 5 recepten van Vismagazine

Het jaar 2020 zit er bijna op. We tellen af naar 2021 met de meest populaire artikelen van het afgelopen jaar. Met vandaag de top 5 recepten van Vismagazine.

Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie

Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie.

Kabeljauwrol bruchetta style

Kabeljauwrol bruchetta style

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Kabeljauwrol bruchetta style.