Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Epos_pasta met gamba's

Samenstelling:

Bereiding:

Kook de tagliatelle gaar zoals aangegeven. Laat deze afkoelen en marineer met de Bistro Kruidenolie Groene Pesto. Houd 10 gram marinade over om de gamba’s mee te marineren. Snijd de scholfilets in tweeën en smeer de Pesto Rosso tapenade bovenop. Bak de gamba’s en scholfilets in de oven af op 175c 4 min. Voeg alles samen in een ovenbak. Tagliatelle onderop en de gamba’s en scholfilet er bovenop. Garneer af met gehalveerde cherrytomaten en de rucola.

Consument:

tien minuten, 180c oven

Dit recept is afkomstig van Epos.

Dossiers
Lees ook
Epos introduceert Kibbeling compleet

Epos introduceert Kibbeling compleet

Als medewerker bij Volendammer Visspecialist Tom Tuijp was het bereiden van de kruidenmix voor op de kibbeling, dagelijkse kost voor Pascalle Veerman. Toen ze bij kruidenspecialist Epos kwam te werken, greep ze haar kans. Samen met visspecialisten ontwikkelde ze de perfecte kruidenmix: Epos Kibbeling Compleet.

Visbeurs 2019:  ‘Het is vis wat de pot schaft’

Visbeurs 2019: ‘Het is vis wat de pot schaft’

De Spakenburgse Visbeurs is het tweejaarlijkse feest voor de visbranche. “Het is vandaag vis wat de pot schaft’, aldus voorzitter Ruud van Diermen van de Spakenburgse Vishandels Vereniging, die de beurs in de oneven jaren organiseert. “We hangen de vlag niet halfstok, ondanks alle uitdagingen. We gaan vol vertrouwen de toekomst in.”

Let’s Make BBQ Great Again - Jeroen Wesselink

Let’s Make BBQ Great Again - Jeroen Wesselink

Barbecueën staat voor gezelligheid, ontspanning en is de oervorm van eten klaar maken. Dat is wat barbecueën zo fantastisch maakt. Er is lang gezocht naar een BBQ-boek dat er werkelijk toe doet en leuk is om te lezen. Let’s Make BBQ Great Again van Jeroen Wesselink draait volledig om verrassende momenten die erom schreeuwen om je BBQ aan te steken.