Pasta pesto met scholfilet en gamba’s
Samenstelling:
- Verse scholfilet 100 gram
- Verse gepelde gamba’s 4 stuks
- Tagliatelle 3 nestjes
- Pesto Rosso 30 gram
- Bistro Kruidenolie Groene Pesto 50 gram
- Cherrytomaten 2 stuks
- Rucola 5 gram
Bereiding:
Kook de tagliatelle gaar zoals aangegeven. Laat deze afkoelen en marineer met de Bistro Kruidenolie Groene Pesto. Houd 10 gram marinade over om de gamba’s mee te marineren. Snijd de scholfilets in tweeën en smeer de Pesto Rosso tapenade bovenop. Bak de gamba’s en scholfilets in de oven af op 175c 4 min. Voeg alles samen in een ovenbak. Tagliatelle onderop en de gamba’s en scholfilet er bovenop. Garneer af met gehalveerde cherrytomaten en de rucola.
Consument:
tien minuten, 180c oven
Dit recept is afkomstig van Epos.
Dossiers
Meer over
Lees ook
Top 5 recepten van Vismagazine
Het jaar 2020 zit er bijna op. We tellen af naar 2021 met de meest populaire artikelen van het afgelopen jaar. Met vandaag de top 5 recepten van Vismagazine.
Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie
Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Luxe zalmvlinder met salsa di nocci, truffelmarinade en brie.
‘Mensen gaan graag met recepten aan de slag’
Consumenten weten dit jaar de weg naar de viswinkels en -kramen goed te vinden. Verse producten, kwaliteit, service en voorlichting worden steeds beter gewaardeerd, net als variatie in (bij)gerechten. Vanuit de foodservice wordt de visspecialist op veel manieren ondersteund. Vandaag het derde deel van deze rondvraag met Bonfait.