Pasta pesto met scholfilet en gamba’s

Epos_pasta met gamba's

Samenstelling:

Bereiding:

Kook de tagliatelle gaar zoals aangegeven. Laat deze afkoelen en marineer met de Bistro Kruidenolie Groene Pesto. Houd 10 gram marinade over om de gamba’s mee te marineren. Snijd de scholfilets in tweeën en smeer de Pesto Rosso tapenade bovenop. Bak de gamba’s en scholfilets in de oven af op 175c 4 min. Voeg alles samen in een ovenbak. Tagliatelle onderop en de gamba’s en scholfilet er bovenop. Garneer af met gehalveerde cherrytomaten en de rucola.

Consument:

tien minuten, 180c oven

Dit recept is afkomstig van Epos.

Dossiers
Lees ook
Oosters mosselpannetje met knoflookbrood

Oosters mosselpannetje met knoflookbrood

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor een Oosters mosselpannetje met knoflookboter.

Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld

Het allermakkelijkste BBQ boek ter wereld

In het derde deel in de simplissime-reeks focust auteur Jean-François Mallet zich op de barbecue. Net als de eerdere delen belooft ook dit kookboek eenvoud en gemak. Concreet betekent dit dat elk recept uit maximaal vier stappen bestaat en zes ingrediënten gebruikt. Ook leveren alle tweehonderd recepten weinig afwas op.

Proef de zee

Proef de zee

In Proef de Zee vertellen Anne Fleur Sanders en Anya van de Wetering over hun passie: koken met zeewier met een eigentijdse inslag. Met nieuwe en bestaande combinaties met zeewier, aantrekkelijk en verrassend gepresenteerd. Alles is vegetarisch. Inspiratie haalden de dames uit hun reizen naar Japan en hun roots in Zeeland. Zeewiergebruik in Nederland...