Pizza Scholletje

pizza-scholletje

Samenstelling:  Pizza-Scholletje-150x150

  • 1000 gram Scholfilet
  • 200 gram Pizzasaus (08136K)
  • 15 gram Knoflookpeper (04215K)
  • 100 gram Salami plakjes
  • 200 gram Champignons
  • 200 Rode ui
  • 100 gram Parmezaanse kaas
  • Verse bieslook
  • Ovenbakje

Bereiding:

  • Snijd de scholfilet in stukjes van 120 gram en kruid deze met de Knoflookpeper.
  • Snijd de champignons en uien in stukjes en fruit deze met een beetje olie in de pan.
  • Leg een gekruid stukje schol in een ovenbakje en giet hier een klein beetje Pizzasaus overheen.
  • Leg de gefruite champignons en uien op de saus en bedek dit met 2 plakjes salami.
  • Garneer tot slot met Parmezaanse kaas en fijn gesneden bieslook.

Consument:

  • Gaar het geheel in een voorverwarmde oven op 170°C in circa 12 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

Lees ook
Machinaal strippen van schol biedt soelaas

Machinaal strippen van schol biedt soelaas

Het handmatig strippen van schol op zee is vaak onderhevig aan kritiek van viskopers. Zij zien soms grote verschillen per partij waarbij zelfs het verlies van visvlees aan de orde is. Het gebruik van een stripmachine voor schol kan in dat geval soelaas bieden.

Verrassingssalade

Verrassingssalade

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor deze Verrassingssalade met rivierkreeft en zalm.

Verse vissalades kunnen zo over de toonbank

Verse vissalades kunnen zo over de toonbank

Rayonmanager Pascalle Veerman is heel gelukkig met Epos’ samenwerking met het Belgische merk Jebo. “Ik weet zeker dat Nederlandse visspecialisten een boost kunnen geven aan hun verkoop met Jebo’s superieure verse vissalades.” Bart Favril van Jebo is het met haar eens.