Pizza Scholletje

pizza-scholletje

Samenstelling:  Pizza-Scholletje-150x150

  • 1000 gram Scholfilet
  • 200 gram Pizzasaus (08136K)
  • 15 gram Knoflookpeper (04215K)
  • 100 gram Salami plakjes
  • 200 gram Champignons
  • 200 Rode ui
  • 100 gram Parmezaanse kaas
  • Verse bieslook
  • Ovenbakje

Bereiding:

  • Snijd de scholfilet in stukjes van 120 gram en kruid deze met de Knoflookpeper.
  • Snijd de champignons en uien in stukjes en fruit deze met een beetje olie in de pan.
  • Leg een gekruid stukje schol in een ovenbakje en giet hier een klein beetje Pizzasaus overheen.
  • Leg de gefruite champignons en uien op de saus en bedek dit met 2 plakjes salami.
  • Garneer tot slot met Parmezaanse kaas en fijn gesneden bieslook.

Consument:

  • Gaar het geheel in een voorverwarmde oven op 170°C in circa 12 minuten.

Dit recept is afkomstig van Epos.

Lees ook
Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met dit recept voor Fruitige Zeebaarsfilet met spinazie

Kabeljauw Verrassingspakketje

Kabeljauw Verrassingspakketje

Epos inspireert de visspecialist met verrassende recepten, zoals met het recept voor dit Kabeljauw Verrassingspakketje

Visserijquota 2020 vastgesteld

Visserijquota 2020 vastgesteld

De Europese visserijministers en de Europese Commissie bereikten woensdagochtend 18 december in Brussel een akkoord over het visserijquotum voor 2020. Voornamelijk tong en schol – belangrijke commerciële soorten voor de Nederlandse vloot – ontwikkelen zich gunstig. Het kabeljauwquotum is drastisch verlaagd.