Groente-Vis cocktail

foto epos Groente vis cocktail FBNL7959

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Groente-Vis cocktail.

Ingrediënten

• 1,5 kg Bieze Deli groentesalade basis (2005781)
• 300 gr. cocktailgarnalen
• 200 gr. surimi
• 150 gr. ananas
• 100 gr. Epos cocktailsaus (1001294)
• peper

Bereiden

Snijd de ananas is stukjes en meng deze met de andere ingrediënten door de Bieze Deli groentesalade basis. Meng dit goed door en breng op smaak met peper.

epos_logo

Dossiers
Lees ook
‘On hold’ zetten is geen ontslagname

‘On hold’ zetten is geen ontslagname

Mag je een leer-/arbeidsovereenkomst direct beëin­digen als je werknemer haar opleiding ‘on hold’ wil zetten? Soms trekt de werkgever aan het kortste eind.

INRUILEN WAS NOG NOOIT ZO GUNSTIG

INRUILEN WAS NOG NOOIT ZO GUNSTIG

Doordat energieprijzen sterk stijgen neemt het besparingspotentieel fors toe. Winterhalter speelt hier op in. Alle Winterhalter types zijn namelijk leverbaar met energie-terugwinning. Machines met energie-terugwinning komen in aanmerking voor EIA. Tijdens de Inruilactie van Winterhalter ontvangt u 25% inruilkorting op uw nieuwe vaatwasmachine. Het...

Vis in de media - week 46

Vis in de media - week 46

De vissector worstelt met de hoge energieprijzen, onderzeese stroomkabels beïnvloeden krabben en een gesprek met de mannen van Seasogood. Wat lazen we de afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.