Maaltijdroerbak Hollandse Stijl

Epos Maaltijdroerbak Hollandse Stijl

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Maaltijdroerbak Hollandse Stijl.

Benodigdheden:

  • 80 gram Bistro Kruidenolie French Senstation
  • 1000 gram voorgegaarde aardappelschijfjes
  • 350 gram witvis
  • 350 gram zalmfilet
  • 1 kleine broccoli
  • 250 gram pompoenblokjes (diepvries)
  • halve rode kool (vers)
  • peterselie

Bereidingswijze:

Snijd de rode kool fijn en de broccoli in kleine stronkjes. Snijd de zalm en witvis in kleine blokjes. Meng de vis en aardappelschijfjes met de Bistro Kruidenolie French Sensation en voeg hier als laatste de groente aan toe. Garneer met wat verse peterselie.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

Dossiers
Lees ook
Nieuwe zalmfabriek H. van Wijnen en Kennemervis Groep

Nieuwe zalmfabriek H. van Wijnen en Kennemervis Groep

H. van Wijnen en Mayonna, onderdeel van de Kennemervis Groep, hebben in Bunschoten-Spakenburg een nieuwe zalmfabriek geopend. In de fabriek vindt de verwerking van verse zalm plaats voor een Nederlandse retailer en de rokerij van H. Van Wijnen in Krimpen aan den IJssel.

Groente-Vis cocktail

Groente-Vis cocktail

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Groente-Vis cocktail.

Foe Yong Hai met garnalen en krab

Foe Yong Hai met garnalen en krab

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Foe Yong Hai met garnalen en krab. “De Epos-maaltijdsaus Babi Pangang maakt ‘m heel speciaal.”