Maaltijdroerbak Mumbai Flavor

Epos Maaltijdroerbak Mumbai Flavor

Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Maaltijdroerbak Mumbai Flavor.

Benodigdheden:

  • 80 gram Bistro Kruidenolie Mumbai
  • 1000 gram voorgegaarde krieltjes
  • 250 gram verse zalmfilet
  • 250 gram witvis
  • 200 gram gepelde gamba’s
  • 400 gram sperziebonen (diepvries)
  • 2 rode paprika’s
  • bosui

Bereidingswijze:

Snijd de vis in kleine vierkante blokjes en meng dit samen met de krieltjes met de Bistro Kruidenolie Mumbai. Snijd de paprika in reepjes en de bosui zo fijn mogelijk. Voeg de sperziebonen, paprika en bosui (hou iets apart om mee te garneren) en meng dit door de roerbak. Garneer met bosui.

Consumenten

advies: circa 8-10 minuten wokken of bakken.

Dit recept is afkomstig van Epos.

epos_logo

 

Dossiers
Lees ook
Dochters zetten Vis van Klaas voort

Dochters zetten Vis van Klaas voort

Even zag het naar uit dat Klaas en Ada de Graaf hun ambulante visbedrijf Vis van Klaas moesten afbouwen bij gebrek aan opvolgers in hun gezin. Maar sinds 1 mei van dit jaar hebben de twee jongste dochters Mieke (21) en Aafke (18) de Graaf het roer overgenomen. Ze hebben volop plannen voor uitbreiding. Ook willen ze de jongere doelgroep die sinds corona...

Take one fish

Take one fish

Vergeet alles wat je dacht te weten over het koken van vis. Want volgens chef-kok Josh Niland zijn er geen regels als het gaat om het koken van vis, alleen een eindeloze wereld van mogelijkheden.

Minder vlees, maar meer whisky en zalm vanuit VK naar EU

Minder vlees, maar meer whisky en zalm vanuit VK naar EU

In de eerste helft van dit jaar is er minder rundvlees naar de EU geëxporteerd, maar de export van whisky en zalm nam juist toe. Volgens de cijfers van de Britse Food & Drink Federation nam de totale export van eet- en drinkproducten met 16 procent af tot zo’n 4,9 miljard pond (circa 5,7 miljard euro). Dat is het laagste bedrag sinds...