Maaltijdroerbak Mumbai Flavor
Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor Maaltijdroerbak Mumbai Flavor.
Benodigdheden:
- 80 gram Bistro Kruidenolie Mumbai
- 1000 gram voorgegaarde krieltjes
- 250 gram verse zalmfilet
- 250 gram witvis
- 200 gram gepelde gamba’s
- 400 gram sperziebonen (diepvries)
- 2 rode paprika’s
- bosui
Bereidingswijze:
Snijd de vis in kleine vierkante blokjes en meng dit samen met de krieltjes met de Bistro Kruidenolie Mumbai. Snijd de paprika in reepjes en de bosui zo fijn mogelijk. Voeg de sperziebonen, paprika en bosui (hou iets apart om mee te garneren) en meng dit door de roerbak. Garneer met bosui.
Consumenten
advies: circa 8-10 minuten wokken of bakken.
Altijd op de hoogte blijven?
Dossiers
Meer over
Lees ook
Vishandel Volendam heropent in nieuw pand Heiloo
Hij heeft de gunfactor. Dat zegt Bart Karregat niet zelf, maar de klanten van Vishandel Volendam in Heiloo vinden dat. Karregat heeft op een andere plek in het winkelcentrum, één pand verderop, een toekomstbestendige winkel geopend.
Visvrienden maken hun droom waar
Ze kennen elkaar sinds de pubertijd. En nu zijn ze compagnons. Sjaak van der Spek en Jurian van de Graaf openden in hartje Gouda hun tweede visspeciaalzaak. “En daar treffen we een compleet ander publiek dan in winkelcentrum Bloemendaal.”
Doorstart zalmrokerij H. van Wijnen
Zalmrokerij H van Wijnen ging half oktober failliet. De Zalmhuys Group heeft de activiteiten overgenomen. Van Wijnen gaat als dochteronderneming van de Zalmhuys Group onder de naam Zalmhuys van Wijnen.